Home » , » Αλλο ένα ξεφτιλίκι, που αποκαλύπτει τη γύμνια και της ασχήμια της απάνθρωπης "βασιλείας" τους...

Αλλο ένα ξεφτιλίκι, που αποκαλύπτει τη γύμνια και της ασχήμια της απάνθρωπης "βασιλείας" τους...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 | 9:01 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Αγαπώ τα κόκκινα καπέλα. Τούτες τις μέρες τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ μια και κατάφεραν να επισκιάσουν το ψέμα, που πανικόβλητο ουρλιάζει και κάνει το μόνο που ξέρει, σαν με την αλήθεια αναμετρηθεί ... 

Διογκώνεται οργισμένο σε χείλη  κυβερνητικών δολοφόνων και αργυρώνητης δημοσιοαλητείας, προσπαθώντας να διαστρεβλώσει, να συγκαλύψει, να παρουσιάσει τον κόσμο ανάποδα...

Μα με νέες αναρτήσεις, η Ολλανδή, που μας θύμισε τί σημαίνει πραγματική δημοσιογραφία, προκαλεί καινούργια εγκεφαλικά σε αχυράνθρωπους, που κυβερνούν με τα δεκανίκια του γνωστού συνθήματος: "Μπάτσοι, ΤV ( βλ. πετσωμένη δημοσιοκαφρίλα,) νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί".

Αλλο ένα ξεφτιλίκι, που αποκαλύπτει τη γύμνια και της ασχήμια της απάνθρωπης "βασιλείας" τους...

***

Iasonas Apostolopoulos - f/b· 

Ο πλανήτης το έχει τούμπανο και οι Έλληνες φασίστες κρυφό καμάρι.

Η #Ολλανδη δημοσιογράφος, Ingeborg Beugel, προφανώς δεν ξέρει για την λίστα Πέτσα και εξέθεσε δημοσίως το μεγαλύτερο μυστικό έγκλημα του ελληνικού κράτους, τα #Pushbacks.

Τις χιλιάδες απαγωγές, εξαφανίσεις και βασανισμούς προσφύγων από το ελληνικό λιμενικό που πετάει καθημερινά ανθρώπους στην θάλασσα μέσα σε σχεδίες χωρίς μηχανή.

Ο Μητσοτάκης που δεν περιμένει την ερώτηση, σαστίζει και υψώνει την φωνή του τραμπουκίζοντας την.

Η Beugel που έχει δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες ακόμα και υπό την απειλή της ποινικής καταδίκης, δεν μάσησε και δήλωσε:

“Ήταν σουρεαλιστικό. Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς. Η πιο φρικτή εμπειρία ήταν ότι τον κοίταξα μέσα στα μάτια, βαθιά και είπε ψέματα. Είναι φοβερό! Ονόμασε την αλήθεια "προσβολή"».

Ακόμα μια φορά ο μόνος ντόρος που δημιουργείται για τα ελληνικά εγκλήματα στην θάλασσα είναι από ξένους δημοσιογράφους.

Thank you for everything Ingeborg Beugel

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger