Home » , » Θα μας απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση κ. Θεοδωρακάκο;

Θα μας απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση κ. Θεοδωρακάκο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 | 3:00 μ.μ.

Εχοντας σαν πάγια αρχή ότι όσα γράφονται σ' αυτό τον ιστότοπο και αναφέρονται σε γεγονότα  πρέπει πάνω απ' όλα να διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, πάντα αποφεύγουμε να αναπαράγουμε φήμες και ατεκμηρίωτες πληροφορίες που διακινούνται στα δημοσιογραφικά γραφεία.

 Οπότε θα περιοριστούμε μα θέσουμε ένα ερώτημα. Στις 20 Ιούνη του 2021 κάναμε αναφορά στο δημοσίευμα που υπέγραφε στο "Βήμα" ο "έμπειρος " αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο οποίο μας πληροφορούσε ότι είχαν "εξαφανιστεί" 6 ασύρματοι ψηφιακής τεχνολογίας από το κακόφημο Α.Τ Ομονοίας, με υπόνοιες ότι κατέληξαν στα χέρια κακοποιών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα  "είναι εντυπωσιακό, ότι ενώ η διαπίστωση για την «εξαύλωση» των ψηφιακών ασυρμάτων της ΕΛ.ΑΣ είχε υπάρξει από τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης".

Η συνέχεια η αναμενόμενη. Η υπόθεση εξαφανίστηκε από την δημοσιότητα και το μόνο που πληροφορηθήκαμε είναι ότι είχε αναλάβει έρευνα η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ας μας επιτραπεί τώρα μια ερώτηση προς τους "αρμόδιους" και κύρια προς τον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΛΑΣ, Τάκη Θεοδωρικάκο.. Η συγκεκριμένη "έρευνα" δεν φαίνεται να είναι και τόσο ακανθώδεις. Είναι εύκολο να μας πουν αν συνάχτηκε πόρισμα των ερευνών απ' τους "αδιάφθορους" και ποιο είναι αυτό;

Αν δεν κινδυνεύαμε να μας χαρακτηρίσει "τρολ" ο "έγκυρος" κ. Χατζηνικολάου θα αναφέραμε τι πληροφορίες κυκλοφορούν στην δημοσιογραφική πιάτσα και κατά ένα "περίεργο" λόγο κανένας δημοσιογράφος δεν κοινοποιεί δημόσια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger