Home » , » . «Μια ζωή πληρώνω μαλακίες εκλογών…»

. «Μια ζωή πληρώνω μαλακίες εκλογών…»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 | 8:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η GPO έλεγε για το δημοψήφισμα. «Ντέρμπυ». Προηγείται το ναι, ενώ με ύπουλο τρόπο έλεγαν πως θα βγει σίγουρα το αποτέλεσμα που ήθελαν οι τοκογλύφοι! Αλλά έγινε το δημοψήφισμα και έπεσαν πόσες μονάδες έξω; Από 0,4 η διαφορά υπέρ του ναι πήγε στο 22,62% υπέρ του όχι… 23!

Κανονικά αυτό σήκωνε εισαγγελέα, γιατί ήταν απόπειρα επηρεασμού της κοινής γνώμης με ψέματα, αλλά οι ρεφορμιστές έγραψαν κανονικά το λαό λέγοντας κι αυτοί ναι. Έτσι όντως βγήκε το ναι παρά τη θέλησή μας.

Τώρα ο Μητσοτάκης θέλει το Λοβέρδο στο ΚΙΝΑΛ. Κι εγώ, κι εγώ! Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία από το να έχουν οι κιναλήτες το Λοβέρδο για αρχηγό. Τους έχουμε άχτι και εγώ και ο Κυριάκος για διαφορετικούς φυσικά λόγους.

Εκείνο που με ανησυχεί είναι η GPO. Λέει πως προηγείται ο Λοβέρδος. Καταλαβαίνετε επομένως εκεί στη ΝΔ, πως ο Λοβέρδος έχει σοβαρό πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να μην είναι καν στο β’ γύρο. Αν γίνει. Πηγαίνετε λοιπόν όλα τα κομματόσκυλα της ΝΔ να στηρίξετε το δικό σας για τσέλιγκα στο ΚΙΝΑΛ. Πως θα πάει μετά τις εκλογές, όταν διαλυθεί το ΚΙΝΑΛ, στη ΝΔ; Άντε μπράβο, αφήστε τον ψηφιακό κόσμο, βγείτε στον πραγματικό.

Η Καλλιόπη ακόμα ψάχνει πράσινο φόρεμα να πάει να στηρίξει το Μητσοτάκη. Πράσινο δεν φόρεσε ποτέ. Για κόκκινο ούτε λόγος! Αυτοί και οι ταύροι. Καλλιόπη βάλε μπλε η μαύρο. Θα ξαναβάλει ήλιο ο κλαψιάρης αλλά μπλε.

«Ο ήλιος ο μπλε
ο ήλιος που χει δύσει
τους οδηγεί
στο γαλανό μαντρί»

27,2% ο Ανδρέας Λοβέρδο στους χειρότερους αλήτες, τους Κιναλήτες, 28,8% γενικά, 30,2 καταλληλότερος για να φιλάει τον πισινό του Μητσοτάκη.

Ο ΓΑΠ είναι κι αυτός συμπαθής στο Μαρινάκη. Φυσικά! 25,8% για Γιώργο Παπανδρέου, 25,2 σύνολο και 25,5 καταλληλότερος. Να θυμίσω πως κάποτε ήταν καταλληλότερος πρωθυπουργός και πως πήρε στις πραγματικές εκλογές 43,92%! Για να δείτε τι ψηφίσατε. Που να δείτε τι θα γίνει μετά την πτώση του Μητσοτάκη.

Ανδρουλάκης, η εφεδρεία της ΝΔ στο ΚΙΝΑΛ 25,4%. Τους άλλους τους έχει χεσμένους ο Μαρινάκης. Η ΝΔ λοιπόν λέει πως τις ανήκει η πλειοψηφία του ΚΙΝΑΛ (28,8+25,4=54,2). Μόλις πέθανε η Γεννηματά, άρχισαν οι συγγενείς να τσακώνονται για την κληρονομιά.

Μα το μαγαζί είχε και χρέη. Αυτά τα πληρώνουμε εμείς. Όπως και τις υπόλοιπες αμαρτίες των αστικών συμμοριών. «Μια ζωή πληρώνω μαλακίες εκλογών…» Καλλιόπη, ψήφισε Λοβέρδο και μετά έλα να το κάνουμε με μουσική υπόκρουση το Κάρμινα Μπουράνα! Ζήτω ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Βασιλιάς Αρθούρος! «Θα τον μεθύσουμε τον Κούλη, σίγουρα ναι...»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger