Home » , » Αδιανόητη κυνική παραδοχή από τους νεκροθάφτες των δομών δημόσιας υγείας (Βίντεο)

Αδιανόητη κυνική παραδοχή από τους νεκροθάφτες των δομών δημόσιας υγείας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 | 9:35 μ.μ.

Υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός εκτός του "στυγνοί εγκληματίες" για να αποδώσεις στα πρόσωπα που αποτελούν τον κυβερνητικό θίασος που μας κυβερνά; Εκτός από μαριονέτες στα χέρια των καπιταλιστών, εκτός την ανικανότητα τους να μην αφήσουν την εξάπλωση του κορονοϊού να συντελείται με ανεξέλεγκτους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να έχουμε καθημερινά δεκάδες νεκρούς, έχουν και την αναίδεια, το θράσος καλύτερα να ομολογούν κυνικά την αποτυχία τους.

Σε αφήνει άφωνο η σοκαριστική - ανατριχιαστική δήλωση που έκανε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Μπροστά σε μια τραγική κατάσταση -σήμερα ο αριθμός των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας έφτασε  τους 16.243- και τίποτα δεν προϊδεάζει ότι θα αποκλιμακωθεί η επέλαση του θανατηφόρου ιού, το κυβερνητικό στέλεχος χωρίς ίχνος ενσυνείδησης μας λέει ότι η μόνη δυνατότητα που θα υπάρχει, αν αυξηθούν τα κρούσματα, είναι να κάνουν επιλογή οι γιατροί ποιοι άρρωστοι θα έχουν την δυνατότητα να νοσηλευτούν και ποιοι θα αφεθούν για να πεθάνουν! Ούτε καν περνάει απ' το μυαλό της υπουργού να εξαγγείλει, έστω και αυτή την ύστατη ώρα κάποια μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ! Οχι δεν είναι ανικανότητα. Είναι κυβερνητική απόφαση.

Ο Παρακάτω πίνακας που δημοσιεύεται με αριθμός διασωληνωμένων ασθενών από τον κορωνοϊό, ανά 1 εκ. πληθυσμού, είναι ενδεικτικός για την πλήρη κυβερνητική αποτυχία, που οφείλεται σε συνειδητή τακτική, στην αντιμετώπιση της πανδημίας 

Ελλάδα: 44,3

Γερμανία: 27,7

Κύπρος: 22,1

Πολωνία: 21,1

Λουξεμβούργο: 20,3

Ολλανδία: 16,5

Γαλλία: 16,0

Ην. Βασίλειο: 15,1

Ιρλανδία: 14,8

Ισπανία: 8,3

Μάλτα: 6,8

Ιταλία: 6,5

Δανία: 6,2

Πορτογαλία: 6,1

Φινλανδία: 5,2

Σουηδία: 3,3

Για να μην γινόμαστε κουραστικοί επαναλαμβάνοντας αυτά που έχουμε γράψει δεκάδες φορές, ακούστε τι είπε σε τηλεοπτική του παρουσία εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπαγεωργιου Β.Τσάπας και μετά πέστε μας αν έχουμε άδικο όταν μιλάμε ότι απέναντι μας έχουμε μια κυβέρνηση νεκροθαφτών των δομών της δημόσιας υγείας, υπεύθυνους για τις εκατόμβες νεκρών που δημιουργούνται καθημερινά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger