Home » , » Η Ελλάδα έφτασε να είναι 10η παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό, από τον civid

Η Ελλάδα έφτασε να είναι 10η παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό, από τον civid

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 | 8:13 μ.μ.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δυστυχώς αληθινοί. Σήμερα είχαμε μια "μαύρη¨ Κυριακή με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει ότι το τελευταίο 24ωρο είχαμε 91 νέους θανάτους aπό τον covid 19, 662 διασωληνωμένους και 2.831 κρούσματα.

Τα στατιστικά στοιχεία που βλέπουν την δημοσιότητα δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ακόμα και στον πιο άσχετο για τις εγκληματικές ευθύνες του κυβερνητικού πολιτικού προσωπικού. Και αυτό δεν μπορούν να το κρύψουν όσα Πέτσινα πακέτα να διαθέσουν. 

Φτάσαμε στο σημείο να διαπιστώνουμε ότι τις τελευταίες 7 ημέρες η Ελλάδα είναι 10η παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό, πίσω από Τρινιντάντ-Σλοβακία-Ουγγαρία- Κροατία-Γεωργία-Μαρτινίκα- Βουλγαρία-Πολωνία-Τσεχία.

Και αντί να έχουν σηκωθεί και οι πέτρες βλέπουμε τα ενσωματωμένα ΜΜΕ να μας παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πελαγοδρομούν σε μια ατελέσφορη  στάση που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών.

Σημειώνει η εφημερίδα Docunento στο ρεπορτάζ που συνοδεύει την αρχική φωτογραφία που παραθέτουμε:

Στις ευρωπαϊκές χώρες το ποσοστό θνητότητας στις ΜΕΘ είναι 34%. ∆ηλαδή ένας στους τρεις πεθαίνει. Στην Ελλάδα η πρόσφατη επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε δημοσιεύσει, ότι πεθαίνουν δύο στους τρεις. Το ποσοστό θανάτων είναι γύρω στο 62,2%.

∆εν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή χώρα; Είναι, αλλά εδώ κυβερνάει ο Μητσοτάκης και αποφάσισε ότι δεν πρέπει να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας, γιατί η επιλογή του όταν τελειώσει η πανδηµία είναι η υγεία να περάσει στους ιδιώτες. Και δεν μπορεί να περάσει φορτωμένη µε ανθρώπους που υπερασπίζονται τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό δεν προσλαμβάνει γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά προσλαμβάνει αστυνομικούς, παπάδες και, αλίμονο, μετακλητούς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger