Home » , , » Σάββατο 11 Δεκέμβρη. Εκδήλωση ενάντια στην πολιτική των απολύσεων, της ακρίβειας, της καταστολής, των κοινωνικών διαχωρισμών και του green pass

Σάββατο 11 Δεκέμβρη. Εκδήλωση ενάντια στην πολιτική των απολύσεων, της ακρίβειας, της καταστολής, των κοινωνικών διαχωρισμών και του green pass

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 | 12:00 μ.μ.

Λάβαμε και παραθέτουμε:

Η "Πρωτοβουλία Δράσης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα κατασταλτικά μέτρα" συγκροτήθηκε τον Σεπτέμβρη του '21 καλώντας όλους τους εργαζόμενους/ες και όλους τους πολίτες σε κοινή δράση πέρα από τους φτιαχτούς υγειονομικούς ή άλλου είδους διαχωρισμούς, για την υπεράσπιση των εργασιακών και ατομικών δικαιωμάτων. 

Οι κοινωνικοί διαχωρισμοί, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και οι απολύσεις είναι συνέχεια της κατασταλτικής πολιτικής της γενικευμένης καραντίνας και του lockdown. Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας – συναθροίσεων – συγκεντρώσεων, τα “εξοδόχαρτα”/SMS, η «ψηφιοποίηση» της εκπαίδευσης, τα πρόστιμα, δεν εξυπηρετούν κανέναν απολύτως υγειονομικό σκοπό και πλήττουν ολόκληρο τον πληθυσμό ως μηχανισμοί ελέγχου και πειθάρχησης στην κυβερνητική πολιτική.

Στα πλαίσια αυτής της Πρωτοβουλίας έχουμε οργανώσει δράσεις σ σχολές, νοσοκομεία εργασιακούς χώρους, γειτονιές μία σειρά δράσεων και παρεμβάσεων ενάντια στην κυβερνητική πολιτική των διαχωρισμών και της καταστολής.

Οργανώνουμε συζήτηση με θέμα:

Να τσακίσουμε την Πολιτική των Απολύσεων, της Ακρίβειας, της Καταστολής, των Κοινωνικών Διαχωρισμών & του Green Pass

Το Σάββατο 11 Δεκέμβριου στις 6 μμ. Στην Νομική (είσοδος από την Μασσαλίας)

Με ομιλητές τους: Πρωτοβουλία Δράσης, Σ. Δρούλιας (Πρόεδρος Συλλ. Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Ικαρίας), Η. Κορλός  (Πρόεδρος Συλλ. Επιστημονικού Προσωπικού ΕΥΔΑΠ), Η. Μούρης (Πρόεδρος Ε` ΕΛΜΕ Αθήνας), Α. Νταλακογεώργος (Πρόεδρος ΠΕΝΕΝ).

Πρωτοβουλία Δράσης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα κατασταλτικά μέτρα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger