Home » , , » Ακρως επικίνδυνες ηλιθιότητες Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ακρως επικίνδυνες ηλιθιότητες Γεωργιάδη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 | 12:27 π.μ.

Δεν ξέρουμε αν είμαστε υπερβολικοί, αλλά σκεπτόμαστε να ζητήσουμε την γνώμη κάποιου ειδικού για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τί είναι αυτό που μας έχει καθηλωμένους και δεν βγαίνουμε στους δρόμους να πάρουμε φαλάγγι αυτή την εγκληματική κυβερνητική συμμορία με την οποία έχουμε μπλέξει. 

(Δεν έχουμε καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ οπότε δεν κινδυνεύουμε να μας διαγράψει ο "ηγέτης" του Τσίπρας, 😋οπότε μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι οι εξουσιαστές της Ν.Δ έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα χιλιάδων ανθρώπων που πέθαναν με δικιά τους ευθύνη).

Εδώ όμως θέλουμε να αναφερθούμε σε κάτι άλλο συμπληρωματικά με την ανάρτηση που κάναμε για τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Σκέρτσου. 

Ακούμε στο παρακάτω βίντεο τον ανεκδιήγητο Αδωνη Γεωργιάδη να λέει το εξής εξωφρενικό. Οτι οι γιατροί αποφασίζουν να διασωληνωθεί ένας ασθενείς με κορονοϊό εκτός ΜΕΘ παρότι υπάρχουν άδειες ΜΕΘ! 

Αντιλαμβάνεται ο ηλίθιος που παριστάνει τον υπουργό τί λέει; Φαντάζεται πώς μπορεί να αντιδράσει, αν τον πιστέψει, ένας συγγενείς που έχασε τον δικό του άνθρωπο γιατί τον είχαν διασωληνώσει εκτός ΜΕΘ; Δεν θα ζητήσει εξηγήσεις απ' τους γιατρούς γιατί δεν τον είχαν σε μια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, απ' τις "άδειες που έχει το σύστημα" σύμφωνα με τον Γεωργιάδη, με πιθανότητα να σωθεί η ζωή του;

Με τι εγκληματίες έχουμε μπλέξει ρε γμτ:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger