Home » , » Λένε ψέματα με την συχνότητα που αναπνέουν

Λένε ψέματα με την συχνότητα που αναπνέουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 | 12:00 μ.μ.

Παιδί του "κομματικού σωλήνα" μια ζωή κομματικοδίαιτος και κρατικοδίαιτος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου λέει τα ψέματα με την συχνότητα που αναπνέει

Για τον πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της  ΔΗ.ΣΥ., του πρώην κόμματος  της Ντόρας Μπακογιάννη, έχουμε αναφερθεί στην ανάρτησή μας "Μήπως και κάνουν διαγωνισμό στην Ν.Δ., ποιος απ' όλους τους παίρνει τα περισσότερα ληγμένα;". 

Επίσης όταν ανέλαβε στις 13 Αυγούστου 2021, υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε γίνει ένας ψιλοχαμός με το hashtag «Οικονόμου_σβήνε», όταν χρήστες του twtter του θύμιζαν πόσο υποτιμητικά μιλούσε για τους συναγωνιστές του στο παρελθόν.

Σήμερα δεν μπορεί να του αποδώσουμε μομφή γιατί λέει ψέματα με την συχνότητα που αναπνέει  Αυτή είναι η δουλειά του.

 Εδώ όμως μπαίνει ένα πολιτικό ζήτημα. Χτες παρουσιάστηκε, ο Γιάννης Οικονόμου, για να μας πει ότι: "Η επιστημονική μελέτη των κ. Τσιόδρα και Λύτρα δεν ήταν σε γνώση του Πρωθυπουργού, δεν είχε παραδοθεί ούτε στον Πρωθυπουργό, ούτε σε κανένα συνεργάτη του στο Μέγαρο Μαξίμου, πριν την επίσημη δημοσίευση της". 

Αυτό φυσικά δεν στέκει με την απλή λογική, γι' αυτό και ο πιο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Σ. Τσιόδρας κράτησε αποστάσεις και δεν τοποθετήθηκε αν η επίμαχη μελέτη ήταν σε γνώση ή όχι του πρωθυπουργού.


Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας Θεόδωρος Λύτρας, όμως και σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αλλά και σε τουιτάρισμα του ξεκαθάρισε ότι η μελέτη είχε φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου από την πρώτη στιγμή. Κι αν έχει κάποια σημασία η ανάρτησή μας είναι για να υπογραμίσουμε το θράσος τους να μας λένε τόσο ολοφάνερα ψέματα που φέρνουν κατάγματα στην νοημοσύνη μας. 

Λέει επί λέξη σε συνέντευξη που έδωσε στον ιστότοπο iatronet.gr ο κ. Λύτρας

 "Είχαμε ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο, όπως ακριβώς έγραψα στην ανάρτησή μου. Δεν πρόκειται να μπω σε παιγνίδια λέξεων. Εάν δεν είχαμε ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο, θα ήμασταν υπόλογοι. Εάν δεν είχαμε ενημερώσει ή δεν είχαμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε, θα είχαμε κάνει προδημοσίευση. Ο λόγος που δεν κάναμε προδημοσίευση της μελέτης, είναι επειδή είχαμε ενημερώσει".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Δεκεμβρίου 2021 στις 4:54 μ.μ.

Το οτι δεν εχει εκδηλωθει ο Δεξιος ψαλτης στο ζητημα της ενημερωσης της
μελετης στο Μ Μαξιμου υπαρχουν δυο λογοι Ενας και ο κυριοτερος ισως γιατι
χει κυριολεκτικα μπαζωθει στο μιζαρισμα η γιατι εχει σοβαρες απολαβες απο
τον Κουλη τις οποιες δεν θελει να χασει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger