Home » , » Κι εσάς, όπως τον Μητσοτάκη, δεν σας απασχολεί αυτόν τον καιρό που θα επενδύσετε τα χρήματά σας;

Κι εσάς, όπως τον Μητσοτάκη, δεν σας απασχολεί αυτόν τον καιρό που θα επενδύσετε τα χρήματά σας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 | 2:00 μ.μ.

Κοίτα τι κάνουν με την γκρίνια τους οι αχάριστοι! Δεν είναι ότι χάλασαν τις διακοπές στον λαοπρόβλητο ηγέτη μας, που είχε πάει μερικές μέρες να χαλαρώσουν μαζί με την υπέρλαμπρη σύζυγο του στα λευκά χιονισμένα τοπία, αφού βρήκαν ευκαιρία να τον κατηγορήσουν σαν "γραψαρχίδη", ο οποίος κάνει διακοπές την στιγμή που καταγράφονται νέα αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού, του χάλασαν και την πρόθεση του να .... επενδύσει!

Ως γνωστόν ο ηγέτης μας εργάζεται πολύ σκληρά και όπως μας είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα δυόμισι χρόνια που είναι πρωθυπουργός οι μέρες εκτός του Μεγάρου Μαξίμου είναι ελάχιστες". Επόμενο είναι, από την τόση δουλειά του, να έχει κάποιες οικονομίες που εκτός των άλλων επενδύει σε ακίνητα. (Σύμφωνα με το πόθεν έσχες τους το πρωθυπουργικό ζεύγος διαθέτει  συνολικά διαθέτουν 36 ακίνητα σε Κρήτη, Αθήνα και Τήνο).

Η τελευταία επένδυση του ζεύγους Μητσοτάκη που σκόπευε τα 36 ακίνητα να τα κάνει 37 δεν ολοκληρώθηκε αφού με την γκρίνια σας τον αναγκάσατε να διακόψει τις πρόσφατες διακοπές του όπου προσπαθούσε να συνδυάσει το τερπνόν μετά τις μπίζνας. 

Κι. αυτό μας το λέει σήμερα η φυλλάδα του κουμπάρου. Το Βήμα. 

Αντιγράφουμε: 

 Στον Αγιο Μηνά στάθηκε για πολλή ώρα ο κ, Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό too. Φήμες από την περιοχή λένε ότι δείχνει ενδιαφέρον για την αγορά ενός οικοπέδου σ' αυτό το γραφικό χωριό που είναι χτισμένο στις δυτικές πλαγιές της Τύμφης, σε υψόμετρο 640 μ., πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο. 

Ετσι συμβάλλει και αυτός με τον τρόπο του στην ανάδειξη του «ζαγορέικου ιδεώδους», στα πρότυπα του αναδειχθέντος κατά τον Μεσαίωνα και ειδικότερα στα χρόνια του ρομαντισμού  «αρκαδικού ιδεώδους». 

Και για όσους δεν γνωρίζουν, σημειώνουμε ότι οι Κεντροευρωπαίοι εκείνης της εποχής, επηρεασμένοι από τις καταγεγραμμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες των αρχαίων ρωμαίων κατακτητών, αναγνώριζαν την Αρκαδία ως ιδανικό τόπο για να ζει κανείς.


Τι έγινε μανάρια μου, που θα έλεγε και ο Ζαραλίκος; Και σας που θα επενδύσετε τα χρήματά σας δεν είναι αυτό που σας απασχολεί αυτό τον καιρό; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger