Home » , » Μια επιχείρηση συγκάλυψης σε πλήρη εξέλιξη και χωρίς ερωτηματικό.

Μια επιχείρηση συγκάλυψης σε πλήρη εξέλιξη και χωρίς ερωτηματικό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 | 1:52 μ.μ.

Πηγή: Θανάσης Καμπαγιάννης - f/b

Δεν υπάρχει δικηγόρος ή οποιοσδήποτε που υπήρξε ελάχιστα εμπλεκόμενος σε ποινική υπόθεση που δεν θα καγχάσει με την είδηση της καταστροφής του κλεμμένου αυτοκινήτου στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 18χρονου Ρομ Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα. Σε όλες τις σοβαρές, αλλά ακόμα και σε επουσιώδεις, υποθέσεις, αντικείμενα πολύ λιγότερο σημαντικά κατάσχονται και αποδίδονται στους ιδιοκτήτες τους μόνο μετά το Εφετείο. Κι όμως, στην περίπτωση αυτή, η Αστυνομία απέδωσε το αυτοκίνητο, δηλαδή το βασικότερο πειστήριο της υπόθεσης, στον ιδιοκτήτη του, με αποτέλεσμα πλέον το αυτοκίνητο να έχει καταλήξει στα παλιοσίδερα.

Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η Giota Tessi στην Εφημερίδα των Συντακτών στο πρωτοσέλιδο θέμα της ρίχνουν βαριά σκιά σε μια κατά τα άλλα πολύ καθαρή υπόθεση ανθρωποκτονίας. Η Αστυνομία με πλήθος ενεργειών της, από το δελτίο τύπου της πρώτης μέρας όπου υιοθέτησε τον ψευδή ισχυρισμό περί 7 τραυματιών αστυνομικών μέχρι τις ενέργειες/παραλείψεις της στην ανάκριση, δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν επιθυμεί τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η μπάλα είναι τώρα στην πλευρά των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών. Θα επιλέξουν να είναι πολιτικοί προϊστάμενοι της συγκάλυψης ή θα επιτελέσουν τον δικαιϊκό ρόλο που τους έχει αποδώσει η οργανωμένη πολιτεία;

Τα αμείλικτα ερωτήματα που εκθέτουν την ΕΛ.ΑΣ. (Από την Άποψη της ΕφΣυν):

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger