Home » , » Μητσοτακέικο και Ρουβάς. Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν την φιέστα του Κ. Μπακογιάννη

Μητσοτακέικο και Ρουβάς. Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν την φιέστα του Κ. Μπακογιάννη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 | 3:22 μ.μ.


Φωτιά πήρε το twitter, κάτι που αναμενόταν άλλωστε όταν έγινε γνωστή η καινούργια ρεμούλα στην οποία προχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Παρακάτω θα σας δώσουμε για γεύση για το πανηγύρι που έστησαν οι χρήστες του διαδικτύου, σημειώνοντας πρώτα κάποιες παρατηρήσεις. 

Ακόμα και τα πιο κραγμένα γαλάζια τρολ έπαθαν αφωνία και απέφυγαν να δικαιολογήσουν την πρωτοβουλία του πορφυρογέννητου. Το δεύτερο έχει να κάνει ότι αρκετοί που σήμερα εμφανίζονται να είναι εξοργισμένοι και με αυτή την ενέργεια του δήμαρχου Αθήνας, πιθανόν να είναι ψηφοφόροι του. Και το αυτονόητο ερώτημα είναι: Τόσο έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα ο Κώστας Μπακογιάννης και το επιτελείο του φυσικά και παίρνει στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μια τόσο προκλητική και εξοργιστική απόφαση;

Φυσικά το ζήτημα δεν είναι ο Ρουβάς. Σ' αυτόν του δόθηκε η ευκαιρία και κάνει την αρπαχτή του. Το θέμα είναι στην πλειοψηφία του Δ.Σ του δήμου της Αθήνας και σ' αυτούς που την επέλεξαν. 

Και προφανώς δεν πρέπει να εστιαζόμαστε στο πρόσωπο του πορφυρογέννητου ο οποίος έχτισε μια πολιτική καριέρα με μοναδικό προσόν το "πτυχίο", που απέκτησε λόγο "οικογενειακών καταβολών". Δεν είδε όμως "φως και μπήκε" για να βρεθεί σε κάποιες θέσεις εξουσίας, Κάποιοι πολίτες τον ψήφισαν για να γίνει Δήμαρχος Καρπενησίου, μετά Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και τώρα δήμαρχος Αθήνας.  

Υ.Γ: Αλλη μεγάλη συζήτηση το παραμύθι της ελεύθερης βούλησης του εκλογικού σώματος. 

Ας πάρουμε μια τζούρα τώρα για το πώς σχολίασαν οι χρήστες του twitter το τελευταίο "κατόρθωμα" της δημοτικής παράταξης του πορφυρογέννητου:












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger