Home » , , » Κομπογιαννίτες και οι τσαρλατάνοι.

Κομπογιαννίτες και οι τσαρλατάνοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 | 10:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δυο από τα πολλά ενδιαφέροντα άρθρα του site μας είναι το «Μαζέψτε τους εγκληματίες ρασοφόρους! Με τα κηρύγματά τους οδηγούν ανθρώπους στον θάνατο!» και «Πρεσβυτέρα».

Η «Πρεσβυτέρα» κάνει απείρως μεγαλύτερη ζημιά στους εμβολιασμούς από οποιοδήποτε φανατικό ιερέα. Γιατί δεν παρουσιάζεται ως αυτό που είναι, θεούσα δηλαδή, αλλά ως επιστήμονας.

Θα μιλήσω γενικά, αυτά που θα πω δεν αφορούν μόνο τα παραπάνω πρόσωπα.

Από τους παπάδες περιμένουμε διάφορες θεωρίες συνομωσίας. Άλλωστε αιώνες τώρα λένε παραμύθια. Όταν όμως ένας επιστήμονας χάνει το κύρος του αραδιάζοντας ανοησίες ή ακόμα χειρότερα λέγοντας ολοφάνερα ψέματα, τότε πλήττεται σοβαρά και η Επιστήμη.

Το ότι ο κορωνοϊός κολλάει στο κουτάλι που πριν έβαλε άλλος στο στόμα του είναι απλή λογική. Ο ιός κολλάει από τα σταγονίδια, από το σάλιο. Αν φας με το ίδιο κουτάλι ή πιεις από το ίδιο ποτήρι που ήπιε φορέας του ιού, χωρίς να πλυθεί, πιθανότατα θα κολλήσεις.

Το να βγαίνει λοιπόν κάποιος με την ταμπέλα του επιστήμονα και να λέει πως δεν κολλάς κορονοϊό από τη Θ. Κοινωνία είναι εγκληματικό. Θα σας το πω κι αλλιώς. Από τη μακαρίτισσα τη γιαγιά μου, που δεν τέλειωσε το δημοτικό, θα μπορούσα να ακούσω (αν και όχι συχνά) «είσαι ματιασμένος», όταν με έπιανε πονοκέφαλος. Αν άρχισε όμως το ξεμάτιασμα ο γιατρός μου, πιστεύετε πως θα έπρεπε να τον κρατήσω, ή να τον αλλάξω αμέσως; Στο έργο «η κυρά μας η μαμή» δίνεται μια απάντηση.

Έχουμε λοιπόν καταντήσει κωμωδία, η πιο σωστά σατυρικό δράμα καθώς υπάρχουν χιλιάδες νεκροί λόγω της απαξίωσης του ΕΣΥ. Εκείνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η συνέχιση της λεηλασίας και η επικοινωνία ώστε μετατεθούν οι ευθύνες των εγκλημάτων της.

«Γιατρός» που δε ζητά ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά επιμένει στον πλαστό διαχωρισμό εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων είναι κομματόσκυλο.

Εκτός των εμβολίων, των νέων εμβολίων τα οποία θα πιάνουν τις νέες μεταλλάξεις, χρειαζόμαστε φάρμακα, ιατρικό προσωπικό και υλικό.

Περιμένανε όλοι με αγωνία τα εμβόλια. Η καχυποψία οφείλεται στα αντιφατικά που λένε τα κανάλια, τα ψέματα και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης. Οι της ΝΔ είναι οι πραγματικοί ψεκασμένοι, οι πολέμιοι της επιστήμης, οι κομπογιαννίτες και οι τσαρλατάνοι.

Ακούτε πάντα τον γιατρό σας. Το δικό σας γιατρό, που εμπιστεύεστε και που θα δει τις εξετάσεις σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger