Home » , » Μαζέψτε τους εγκληματίες ρασοφόρους! Με τα κηρύγματά τους οδηγούν ανθρώπους στον θάνατο!

Μαζέψτε τους εγκληματίες ρασοφόρους! Με τα κηρύγματά τους οδηγούν ανθρώπους στον θάνατο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 | 7:46 μ.μ.

Δυστυχώς δεν μπορεί να μιλάμε απλώς ότι ο θρησκευτικός σκοταδισμός κάποιων παπάδων τους έκανε να "κόψουν σασί", για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση του συρμού. Διαβάζοντας τα σχόλια που ακολούθησαν την δημοσίευση ενός τροπαριού κάποιου ρασοφόρου, προβληματιζόμαστε το πώς γίνεται να μην ενδιαφέρεται κανένας που ένας ηθικός αυτουργός, εγκληματίας στην ουσία, μπορεί ανενόχλητος να κάνει αυτά τα εξωφρενικά κηρύγματά του, που ενδεχομένως να οδηγήσουν στον θάνατο αποδέκτες τους, από το "χριστεπώνυμο εκκλησιαζόμενο πλήρωμα" του.

Αναφερόμαστε στον αρχιμανδρίτης Παύλο Ντανά, Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. 

Μπορεί "πνευματικός του πατέρας και Αγιος Επισκόπος", που έπεσε θύμα του κορονοϊού,  ένας παπάς ο οποίος χρειάζεται ξύρισμα με κλαδευτήρι να χαροπαλεύει, (την ώρα που η "πλεμπαίοι" ασθενείς από τον κορονοϊό, τραβούν τα πάνδεινα, βιώνοντας τριτοκοσμικές καταστάσεις, για τον δεσπότη βρέθηκε αμέσως ΜΕΘ, 300 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που ασκεί τα καθήκοντα του ο "ποιμενάρχης"), ο αρχιμανδρίτης συνεχίζει τα απάνθρωπα κηρύγματα του "πνευματικού πατέρα" του.

 Αυτός, λοιπόν. το τράγος, με πύρινες ψαλμωδίες και επικαλούμενος τον φόβο της κόλασης για όσους "απαρνηθούν τον Παντοδύναμο Θεό", παρακινεί το ποίμνιο του να μην εμβολιαστεί "γιατί όλα τα εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων" και "γιατί ζούμε την απολυταρχία, την υγειονομική δικτατορία και την θεοποίηση της επιστήμης και της υγείας"!. 

"Δεν φοβόμαστε έναν κορονοϊό", ψάλει ο παπάς και βγάζει το "θείο" συμπέρασμα ότι όσοι "διαφημίζουν τα εμβόλια και αναλίσκονται σε μια πεθαμενολογία", στρέφονται "εναντίον την Εκκλησίας και των Αγίων Μυστηρίων", καθώς "ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντιχρίστου¨.

 Αυτές οι μαλακίες θα ήταν για γέλια, αν δεν τις ακολουθούσαν σχόλια "ευσεβών χριστιανών" που εκφράζουν τα εύσημα στον παπά εκτιμώντας ότι "έτσι ομιλούν οι άνθρωποι του Θεού" και δηλώνοντας "μένουμε πιστοί στις αγιοπατερικές αλήθειες και στα λόγια του Κυρίου μας"!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger