Home » , » Ο Αρης Σερβετάλης μοιράζεται μαζί μας το θαύμα που βίωσε

Ο Αρης Σερβετάλης μοιράζεται μαζί μας το θαύμα που βίωσε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 | 9:21 μ.μ.

Ζούμε τα ύστερα του κόσμου, που θα έγραφε και ο Νίκος Καζαντζάκης.

 Δεν προλάβαμε να διαχειριστούμε την αποκάλυψη από "εκπρόσωπο του Υψίστου" ότι "τα εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων" και κάποιοι μας προτρέπουν να μπούμε στην διαδικασία του εμβολιασμού καθώς "ετοιμάζεται η Παγκόσμια Δικτατορία του Αντιχρίστου" και έρχεται ο Αρης Σερβετάλης να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του και να μας κάνει να αναζητήσουμε "πνευματικό", 
Δυστυχώς εμάς δεν μας προσφέρετε αγία χάρη ώστε να μας χαρίσει την πνευματική του καθοδήγηση ένας σεβάσμιος Γέροντας όπως ο ηγούμενος Εφραίμ, όπως συνέβη στον γνωστό ηθοποιό.

(Να θυμίσουμε ότι .ο άγιος Εφραίμ, στο βιβλίο του «ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ» μας περιγράφει τα απίστευτα σύγχρονα θαύματα. που έκανε το θαυματουργό κειμήλιο, που έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται. Ο ηγούμενος με την βοήθεια του κατασκευάσματος της Μεγαλόχαρης έχει  γιατρέψει οριστικά καρκινοπαθείς, στείρες γυναίκες έμειναν έγκυες, δαιμονισμένοι απαλλάχθηκαν από το "ακάθαρτο πνεύμα" και τόσα άλλα).

Η θεία ευλογία, λοιπόν, επισκέφτηκε τον λαμπρό καλλιτέχνη, Αρη Σερβετάλη και του ανέθεσε να υποδυθεί τον Άγιο Νεκτάριο σε θεατρική παράσταση. Μετά απ' αυτό, όπως μας λέει ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη, συνέβη άλλο ένα θαύμα. Ο θαμώνας του επουράνιου παραδείσου τον "προσκάλεσε στο θυσιαστικό πνεύμα που κατέχει τον άγιο". Ανταποκρίθηκε ο κ. Σερβετάλης  και "μέσω προσευχής του ο άγιος του έδειξε ένα μυστικό δρόμο εσωτερικό για να βρει κι αυτός την  σύνδεση του με το θεό". Οπως προσθέτει ο εκλεκτός του Αγίου Νεκταρίου. δέχτηκε  "αιφνίδια ευλογία ου δεν την περίμενε" και αισθάνεστε ότι από δω και πέρα "ο άγιος είναι φίλος του και αισθάνεται μαζί του οικειότητα".

Μετά απ' όλα αυτά μετανοήστε άθεοι όχι απλώς για να αποκτήσετε φιλία και οικειότητα με αγίους/ες αλλά και να μην βρεθείτε στην κόλαση όπως μας είπε το "πνευματικό τέκνο" του αγίου  Αιτωλίας και Ακαρνανίας.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

7 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:31 μ.μ.

Σερβετάλη, ο ...Ζαμπέτας λέει πως είσαι σούπερ γκραντ:/ ότι εσύ... "...είσαι πρώτη μάρκα, /δηλαδή νάμπερ ουάν, νάμπερ ουάν, νάμπερ ουάάάν!!!"

8 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:20 π.μ.

ΤΟ δικο μου ερωτημα ειναι πως 20 ανθρωποι θεατρανθρωποι παρουσαζαν θεατρικη παρασταση με εναν τετοιο θεουσο που εχει πολλαπλο εγκεφαλικο καταγμα Γιατι
δεν μπορει ενα ατομο με τετοια σοβαρη βλαβη να συμπεριφερεται ομαλα φυσιολο
γικα και στην υπολοιπη καθημερινη και επαγγελματικη του δραση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger