Home » , » Ανορθολογισμού το ανάγνωσμα.

Ανορθολογισμού το ανάγνωσμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 | 8:00 μ.μ.

Πώς θα αντέξουμε τόση "θρησκευτική ειδησεογραφία" σήμερα; Αρχικά μάθαμε ότι σήμερα το πρωί η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ για υπερκομματική υπουργός υγείας Αθηνά Λινού, παρευρεθεί στην χειροτονία του συζύγους της Δημήτριου Λινού ως ιερέα στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου, 

(Δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει δηλαδή το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κυρία Αθηνά Λινού, η οποία είναι καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού , λειτουργεί σαν κοινή τσαρλατάνος λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει παγκοσμίως επιδημιολογική μελέτη που να αποδεικνύει ότι με την κατάποση του σάλιου και του ίδιου του κορονοϊού, μεταδίδεται η νόσος. Η ίδια μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν θα κοινωνούσε, απάντησε: «Βεβαίως, θα κοινωνούσα». Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση για το ποιον των "επιστημόνων" που ανέλαβαν να μας ενημερώσουν για το πως θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία).

Στην συνέχεια πληροφορηθήκαμε για τις δραστηριότητες του Πάπα Φραγκίσκου για τις οποίες αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Τώρα πληροφορούμαστε ότι ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης που ως γνωστόν αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», διαφωνώντας με τα νέα υγειονομικά μέτρα αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από τα θέατρα, παραβρέθηκε στην αγρυπνία για την γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους,  δίπλα στον  "καθηγούμενος της μονής Γέροντα Εφραίμ". 

Σύμφωνα με την σχετική ειδησεογραφία μάλιστα: "ο Άρης Σερβετάλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, μίλησε στους πατέρες της Μονής για τον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού». Ο ηθοποιός τόνισε ότι η συμμετοχή του στην ταινία ήταν μεγάλη ευλογία για τον ίδιο και από εκείνη την στιγμή νιώθει τον Άγιο κοντά του".

Αρχίζει να τρομάζει αυτή η έξαρση του ανορθολογισμού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger