Home » , » Σαν σήμερα υποτίθεται «σωθήκαμε».

Σαν σήμερα υποτίθεται «σωθήκαμε».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 | 5:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ιστορικές στιγμές ξεκίνησε η επιχείρηση Ελευθερία» έγραφαν σα σήμερα στις 28/12/2020 τα Νέα του κουμπάρου με φωτογραφία του Μητσοτάκη να εμβολιάζεται. Όχι αυτή με τη ρώγα να φαίνεται, άλλη. Μην ξεράσουμε κιόλας.

Όλοι περίμεναν λοιπόν την αποφυλάκιση τους. Μερικοί βέβαια έλεγαν «κρατάτε μικρό καλάθι» αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μια και είπαμε για θανάτους 4.606 θάνατοι στις 27/12/2020, που ήρθαν τα εμβόλια, 4.672, την επομένη που άρχισε η πρώτη δόση.

Αλλά μετά από ένα χρόνο εμβολιασμών με 16.890.697 δόσεις ο ιός θα πρέπει να εξαφανίστηκε. Τι εννοείτε χθες είχαμε 9.284 κρούσματα, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 20.496; Πως; Γιατί; 15.824 θάνατοι σε ένα χρόνο που είχαμε εμβόλια; Υπερτριπλάσιοι από όταν ήμασταν ανεμβολίαστοι;

Ξέρεις το γιατί. Μητσοτάκης – Νεοφιλελευθερισμός. Λιγότεροι γιατροί – ΜΕΘ – φάρμακα, περισσότεροι θάνατοι. Τα μέτρα που παίρνουν απλά χειροτερεύουν την κατάσταση, αφού δεν ενισχύουν το ΕΣΥ.

Υπάρχει ένα παλιό παιχνίδι στρατηγικής το End War. Ένα άθλιο εναλλακτικό σύμπαν όπου γίνεται ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Σε κάποια φάση ξεσπά επιδημία γρίπης και οι πολίτες κλείνονται στα σπίτια τους λόγω στρατιωτικού νόμου. Τα πυρηνικά λείπουν να ολοκληρωθεί το σκηνικό. Μένουμε μέσα να πεθάνουμε από πείνα, όσο οι άλλοι πλιατσικολογούν.

Όπως βλέπουμε εμείς τα ψηφιακά στρατιωτάκια, που δεν μας καίγεται καρφί αν ζουν ή πεθαίνουν, έτσι και χειρότερα βλέπουν αυτοί εμάς. Μάλιστα είμαστε οι εχθροί τους. Η πανδημία θα τελειώσει όταν φύγει ο Μητσοτάκης.

Όσο για τους ΑΡΔ, που περιμένουν να πεθάνει ανεμβολίαστος να χαρούν, σε κάθε κηδεία παρασίτου, ρουφιάνου, βολεμένου ή κόλακα, θα κάνουμε γιορτή. Πόσοι συνάνθρωποι θα ζούσαν αν είχαν ΜΕΘ, φάρμακα και κυρίως γιατρούς; Μην επαναστατείτε, περιμένετε να πεθάνετε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger