Home » , , » Νεοφιλελές κανίβαλος

Νεοφιλελές κανίβαλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 | 11:13 μ.μ.


Δεν θα μπούμε τώρα στην διαδικασία να ανοίξουμε πόνημα Μπαμπινιώτη για να βρούμε κόσμιο λεξιλόγιο, όπως απαιτεί ο δημόσιος λόγος για να σχολιάσουμε το twiit της δημοσιογράφου Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, αφού δεν είναι επιτρεπτό να διατυπώσουμε τους χαρακτηρισμούς που μας έρχονται αυθόρμητα γ' αυτή την δημοσιολόγο. 

Γι' αυτό, λοιπόν αρκούμαστε να θυμίσουμε τον σχολιασμό περασμένης ανάρτησή μας, που συνόδευε το διπλανό τουιτάρισμα της "κυρίας".

Να δούμε πώς παρουσιάζει το βιογραφικό της δημοσιογράφου μια αναζήτηση το διαδίκτυο.   

Από εκεί πληροφορούμεστε ότι είναι κάτοχος Πανεπιστημιακού πτυχίου και βιοπορίζεται εργαζόμενη σαν δημοσιογράφος στην "έγκυρη" "Καθημερινή", στο  "εναλλακτικό" athensvoice και στην ιστοσελίδα του Θανάση Μαυρίδη liberal.gr 

Μπορεί η ίδια να μην έφτασε τα επίπεδα υμνολογίας στον Μητσοτάκη στα επίπεδα ρου εργοδότη της να του προσάπτει τον χαρακτηρισμό "Μωυσή", αλλά οι αγιογραφίες που έκανε στον πρωθυπουργό διαδεχόταν η μια την άλλη.

 Στο παρελθόν εργάστηκε στην εταιρεία Civitas, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, "εκπαίδευσε" δημοσιογράφους για να μας σερβίρουν την προπαγάνδα "πόσο μεγάλη ευλογία είναι τα μνημόνια".

Με τέτοια προϋπηρεσία, αναμενόμενες είναι αυτές οι αντιλήψεις από την "κυρία"!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger