Home » , » Αντιπολίτευση από τα Lidl.

Αντιπολίτευση από τα Lidl.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Φταίω εγώ που τους λέω ηλίθιους;

Αλέξη, είσαι βλάκας. Έκανες ωραίο δώρο στο Μητσοτάκη. Μια φορά είπε αλήθεια κάποιος από σας και τον διέγραψες. Το θέμα είναι πως αυτά δεν τα λέει μόνο ο Κουρουμπλής, τα άκουσα στο Νοσοκομείο που πήγα, τα λέει ο κόσμος όλος. Δεν τα λένε μόνο οι ψηφοφόροι σου, τα λένε όλοι όσοι δεν είναι βολεμένα βαφτιστήρια ή ηλίθιοι που ψηφίζουν ακόμα τη γαλάζια εγκληματική οργάνωση.

Αν αγόρι μου, δεν θέλετε να κυβερνήσετε, κλείστε το μαγαζί σας, διαλύστε το, να δει κι ο κόσμος τι θα κάνει. Προσωπικά περιμένω από σας τα χειρότερα, αλλά αρκετοί σας πιστεύουν. Γιατί έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ ξέρεις; Γιατί έκανε Μνημόνια και γιατί είναι τσόντα της ακροδεξιάς οργάνωσης φονιάδων, παιδεραστών, βιαστών και άλλων εγκληματιών. Η ΝΔ έχει τσόντες, πρέπει να γίνεις κι εσύ μια από αυτές;

Να αφήσουμε τους βλάκες να μιλήσουμε τώρα σοβαρά. Τα βλέπετε. Αντιπολίτευση από τα Lidl. Νομίζουν πως κάτι κάνουν. Κάνουν, δίνουν κώλο στο δικτάτορα. Του ξεπλένουν κι αυτοί το αίμα από τους φόνους! Δεν με ενδιαφέρει γιατί έκανε κάτι τέτοιο ο Τσίπρας, όπως δε με ενδιέφερε που έκανε το ΟΧΙ ΝΑΙ. Το έκανε από δικαιολογίες βρίσκει ένα σωρό.

Σοβαρά τώρα περιμένετε από το ΣΥΡΙΖΑ; ΚΚΕ αγάπες μου, αν θέλετε να ψηφίστε. Ναι, θα σας το πω και θα σας το ξαναπώ. Σας το είπαμε. Ούτε μια, ούτε δυο. ΚΚΕ. Οτιδήποτε άλλο ρεφορμιστικό καταλήγει τσόντα της ΝΔ. Πιο σκληρό από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου όσον αφορά τον Αποστάτη και το σόι του δεν υπήρχε. Κι είδατε την κατάντια του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει άγρια τον κόσμο. Δεν είναι η διαγραφή του Κουρουμπλή. Αν ήταν μόνο αυτό δε θα σχολίαζα. Βάζει πλάτη στο να περάσει η κυβερνητική πολιτική. 20.000 νεκροί και κάνουν πως δεν τους βλέπουν! Όλοι τους! Δεν με ενδιαφέρει, αν τους εκβιάζει ο Μητσοτάκης. Σκοτίστηκα, αν θέλουν να φθαρεί κι άλλο και μετά να πάρουν την εξουσία. Που όμως όσο μένει τόσο διορίζει και οικειοποιείται το κράτος. Δεν με νοιάζει, αν θέλουν να συγκυβερνήσουν. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα είναι πολιτικά νεκροί. Το 3% θα είναι άπιαστο όνειρο. Δεν κατάλαβαν γιατί τους ψήφισε ο κόσμος.

Πάντως μόλις έχασαν 10 μονάδες. Όχι στα γκάλοπ, στην πραγματικότητα. Γιατί ο κόσμος φωνάζει «Μητσοτάκη γαμιέσαι» κι ο Τσίπρας, το κωλόπαιδο, βάζει μπροστά τον πισινό του για να το χώσουμε σ’ αυτόν! Από την τσόντα το ΚΙΝΑΛ και τους άλλους τα περιμένει ο κεντροαριστερός ψηφοφόρος. Όμως τώρα βλέπει πάλι την πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο η ΝΔ και οι τσόντες, είναι κι ο ΣΥΡΙΖΑ στο κόλπο, όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε.

Καλά Αλέξη, αλλά αυτό θα το μετανιώσεις. Αν ήθελες να διαγράψεις τον βουλευτή, έπρεπε να βρεις κάτι άλλο, όχι αυτό. Γλεντάνε οι φασίστες τους ψηφοφόρους σου, συγχαρητήρια. Δεν είναι έγκλημα αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης, δεν είναι δολοφονία να στερείς από τους ανθρώπους τα απαραίτητα; Δε μιλάς «αριστερέ» της ακροδεξιάς. Θα μιλήσουν άλλοι όμως. Θα σου πουν «φύγε» οι δικοί σου μετά τις εκλογές. Και πολύ έκαστες. Γιατί δεν κάνεις ούτε για αντιπολίτευση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Δεκεμβρίου 2021 στις 3:22 μ.μ.

Φαίνεται ότι οι εντολές του ντόπιου κεφαλαίου και των ξένων ιμπεριαλιστών πατρώνων του,των κέντρων εξουσίας δηλαδή όπου υπακούει πιστά ο ψευτοαριστερός αυτός ηγετίσκος,(ο Ιουδάκος Γκολοβλιόφ- Τσίπρας, για να θυμηθούμε μια αγαπημένη μεταφορική έκφραση από τη ρωσική λογοτεχνία,που τη χρησιμοποιούσε ο μεγάλος Λένιν για κάτι ...Τσίπρες του καιρού του) είναι για ...πάση δυνάμει "συναίνεση" της δεξιάς με την ψευτοαριστερά, ενόψει νέων σαρωτικών αντιλαϊκών μέτρων που φέρνουν οσονούπω η Κομισιόν, ο Σολτς,η Ευρωτράπεζα και το ΔΝΤ στους Ρωμιούς μπιστικούς τους για εφαρμογή. Μέτρα που θα τσακίζουν κόκαλα και θα φέρουν πείνα, φτώχεια και φασισμό... Προφανώς το σχέδιο για συναινετικές εξελίξεις των βασικών αστικών κομμάτων μέσα στο 2022 θα πάρει μορφή και σχήμα, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, μετά από τις άλφα ή βήτα πολιτικές εξελίξεις. Ο λαός μας λοιπόν βρίσκεται ενώπιον μεγάλων αδίστακτων εχθρών της ζωής του. Δεν υπάρχει άλλη λύση από τη γρήγορη αφύπνιση,τη γενικευμένη αγωνιστική κινητοποίηση, με οργάνωση και μαχητικά αιτήματα πάλης σε όλα τα μέτωπα, και οπωσδήποτε από τη σύμπηξη πολιτικού μετώπου των αγωνιστικών, κομμουνιστικών και πραγματικά αριστερών δυνάμεων του τόπου, ώστε να υπάρξει αντίπαλο δέος στη σιγή νεκροταφείου που θέλουν να επιβάλουν οι εκμεταλλευτές του λαού. Αλλιώς, για να ξαναθυμηθούμε τον Λένιν και τις παροιμιώδεις αναφορές του στη μεγάλη ρωσική λογοτεχνική παράδοση, οι Μητσοτάκηδες, οι Τσίπρες και οι Ανδρουλάκηδες θα καμώμονται ότι "διασταυρώνουν ξίφη" στο λογοκοπείο της πλατείας Συντάγματος, θα ετοιμάζουν στο παρασκήνιο την πιο μεθοδευμένη, μέχρι οικουμενικής κυβέρνησης, συναίνεση μεταξύ τους, θα στηρίζονται αμοιβαία σε κάθε δυσκολία και φυσικά ο ... γάτος Βάσκα της κεφαλαιοκρατίας θα μας παραμονεύει και θα μας κατασπαράζει. Καλώ όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές να αντιληφθούν τα αιτήματα και τις αδήριτες ανάγκες των καιρών. Ενότητα κι αγώνας τώρα, πριν προχωρήσει κι άλλο ο γάτος Βάσκα!

17 Δεκεμβρίου 2021 στις 6:17 μ.μ.

Ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟ "Κ"."Κ"."Ε", κανενα γραμμα σου δεν αντιπροσωπευει πλεον κατι πραγματικο... Απο το 1956 και μετα, υποδυεσαι τον ρολο του Κρονου που τρωει τα παιδια του, φερεσαι υποκριτικα ακριβως οπως το "ορθοδοξο" μαυρο παπαδαριο χαρακτηριζοντας, αλλους δεξιους οπορτουνιστες, αλλους αναθεωρητες και αλλους προδοτες-εχθρους του λαου. Υπερ παντων το μαγαζακι και η σφραγιδα ωστε να καπηλευομαστε την ηρωικη ιστορια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και των θρυλικων ανταρτων. Χρονια τωρα εισαι η κυρια πηγη μεγαλοστελεχων των ΜΜΕ, των δεξιων κυβερνησεων και συμβούλων υπουργων-πρωθυπουργων, νεοι γενιτσαροι, πουλημενα καθαρματα. Κατι σαν...η Μεγαλη Σχολη της αστικης ταξης. Απο αποψη παραγωγης πολιτικης που να απαντα στα συγχρονα θεματα και τα προβληματα του λαου μας ειναι ΚΩμα. Οσο για το Ελλαδας, εδω γελανε ακομη και οι κοτες. Αρα με ποια λογικη θα περιμενε καποιος απο τον Τσιπ(ου)ρα και τον συρφετο του Τσιριζα να δρα ως αριστερο κομμα, να εχει στελεχη με ταξικη συνειδηση και να εχει ως στοχο την σοσιαλιτικη κοινωνια; Τερμα οι αυταπατες και η ευκολη αισιοδοξη πλανη. Χρειαζεται φωτια και ανανεωση ωστε απο τις σταχτες να αναγεννηθει μια συγχρονη πολιτικη μορφη με διαφορετικες ιδεες και τροπους παλης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger