Home » , » Με 101 σημερινούς νεκρούς από τον κορονοϊό, για ποια αποκλιμάκωση της πανδημίας μιλάει η κυβέρνηση;

Με 101 σημερινούς νεκρούς από τον κορονοϊό, για ποια αποκλιμάκωση της πανδημίας μιλάει η κυβέρνηση;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 | 9:36 μ.μ.

"Μαύρη" μέρα η σημερινή. Καιρό είχαμε να δούμε τριψήφιο αριθμό νεκρών, ενώ παραμένουν σε πολύ υψηλό ποσοστό οι διασωληνωμένους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται. Είναι 672.

Αλήθεια ποιον μπορεί να πείσει το κυβερνητικό αφήγημα περί αποκλιμάκωση της πανδημίας. Σήμερα καταγράφηκαν άλλες 101 απώλειες; Οντως μπορεί να παρατηρείτε μια μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων, -το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 18.834- όμως οι οικογένειες που βυθίζονται στον θρήνο καθημερινά, είναι αρκετές δεκάδες.

Αναγκαίο είναι να συμμετέχουμε μαζικά  στα συλλαλητήρια του ερχόμενου Σαββάτου 22/1 που έχουν ήδη ανακοινωθεί από φορείς και συλλογικότητες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις. Μόνο η δυναμική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα μπορεί να αναγκάσει την ανάλγητη και βάρβαρα ταξικά προσανατολισμένη δεξιά κυβέρνηση να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. 

Από κει και πέρα θα πρέπει να λογοδοτήσουν και οι αρμόδιοι που με τις επιλογές τους οδήγησαν στον θάνατο ανθρώπους, που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger