Home » , » Κ. Βαξεβάνης: Σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σημαίνουν την "αρχή του τέλους για την κυβέρνηση"

Κ. Βαξεβάνης: Σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σημαίνουν την "αρχή του τέλους για την κυβέρνηση"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 | 10:22 μ.μ.


Είμαστε σίγουροι, ότι δεν μπλοφάρει ο Κώστας Βαξεβάνης όταν δηλώνει σήμερα ότι κρατάει στα χέρια του ντοκουμέντα τα οποία θα δημοσιοποιήσει και αυτά θα προκαλέσουν την "αρχή του τέλους για την κυβέρνηση". Αυτό το έχουμε σαν αίσθηση και όχι σαν πληροφορία. Δεν μπορεί να υποθέσουμε ποια είναι τα στοιχεία που διαθέτει ο εκδότης του Documento, για το σκάνδαλο της Novartis αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Κ. Βαξεβάνης, ποτέ δεν θα έκανε τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις, που θα κάνουν αρκετούς να χάσουν τον ύπνο τους, λειτουργώντας ανεύθυνα.

Και το ισχυριζόμαστε αυτό γιατί εκτός των άλλων, γιατί δεν είναι απλώς μια δημοσιογραφική προσέγγιση αλλά ο ίδιος επιλέγει να βάλει τίτλο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας που εκδίδει: "«Βόμβα» Βαξεβάνη: Να περιμένετε πάρα πολλά το επόμενο διάστημα, θα αναστατώσουν τη ΝΔ" αναφερόμενος στην συνέντευξη που έδωσε στον ρ/σ "105,5 στο Κόκκινο".

Μιλώντας στον δημοσιογράφο του σταθμού Γιώργο Τραπεζιώτη, με αφορμή τη δίωξή του για την γνωστή δίωξή του για την υπόθεση ο Κώστας Βαξεβάνης, προανήγγειλε πολλές αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα   

«Γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει όλη αυτή η ιστορία με την Novartis. Αν βγει στην επιφάνεια όλο αυτό το σκάνδαλο δεν είναι μόνο το ότι θα φανούν το ποιοι εμπλέκονται. Το ζήτημα είναι πως ο κόσμος θα καταλάβει ακριβώς πως λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι. Επειδή έχω υποστεί δίωξη και βάσει νόμου έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, θα υποχρεωθώ να ανακαλέσω το δημοσιογραφικό απόρρητο. Θα δώσω στην ανακρίτρια και στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που διαθέτω για την υπόθεση. Να περιμένετε πάρα πολλά το επόμενο διάστημα. Πράγματα που θα αναστατώσουν πάρα πολύ την Νέα Δημοκρατία. Είναι η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση όλη αυτή η ιστορία», είναι μερικές από τις δηλώσεις του δημοσιογράφου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Ιανουαρίου 2022 στις 7:42 π.μ.

Ο Βαξεβανης καλυτερα θαταν να λεει λιγοτερα και να αποκαλυπτει περισσοτερα
Το οτι προαναγγελλει αποκαλυψεις ειναι πολυ επικινδυνο και ενεχει μεγαλους
κινδυνους για τη ζωη του Η περιπτωση Καραιβαζ επρεπε να τον κανει πολυ
πιο προσεκτικο Οι αποκαλυψεις αφορουν τον κυβερνητικο κοσμο κι αυτοι οι
ανθρωποι ειναι αδιστακτοι προκειμενου να μενει στο σκοταδι η ανομη ζωη τους

18 Ιανουαρίου 2022 στις 12:34 μ.μ.

Η κάθε σάπια κυβερνηση καλό θα ήταν να πέφτει απο το βαρος λαικων αντιδράσεων.Τα υπόλοιπα περι κασσετών κλπ έχουν κάποια θεματάκια με πρώτο το οτι αυτοί που σου παρεχουν τις κασσετες εχουν δικη τους ατζεντα.Το βαπορακι των υποκλοπων μπορει να πιαστει κορόιδο.Επίσης υπαρχει το ενδεχόμενο και οι απο εκεί να έχουν κατι αντίστοιχο.Αφηνω τελευταιο γιατι δεν βλεπω να ενδιαφερει και κανεναν οτι το ήθος της αριστερας βρισκεται στον ανοιχτό αγωνα και οχι στην καμαριλα των υποκλοπων και των διαδρομων.Αυτα ειναι το γηοεδο της άλλης μπάντας που στο τέλος όταν το " ματσακι" πάει στα υπογεια θα το πάρουν χαλαρά .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger