Home » , » Κρίση ειλικρίνειας του Κύρτσου

Κρίση ειλικρίνειας του Κύρτσου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 | 2:04 π.μ.


Είναι αξιοσημείωτες οι κρίσεις ειλικρίνειας που πιάνουν τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Κύρτσο. Είναι τόσο εντυπωσιακές που κάποιες φορές μας θυμίζουν μια ατάκα που είχε πει σε κινηματογραφική ταινία ο Βασίλης Διαμαντόπουλος: 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Ιανουαρίου 2022 στις 3:47 π.μ.

Τι ακριβώς λέει ο Κύρτσος στην προσπάθεια του να σώσει τη ΝΔ.
Οι σύντροφοι στο site μας είναι έξυπνοι και έμπειροι. Κάνουμε πλάκα με τα λεγόμενα ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κύρτσου, για να σώσει το κόμμα του. «Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές». Κι οι καπιταλιστές όταν είναι να γλυτώσουν το τομάρι τους.
Οφείλω να παραδεχτώ πως ο Κύρτσος δεν είναι βλάκας (κάθε άλλο), όπως είναι τα ηλίθια τρολλ της ΝΔ, που ρίχνουν την ευθύνη στον κόσμο, στα θύματα δηλαδή.
Ο Κύρτσος ρίχνει την ευθύνη σε κάποιον που έχει μέρος της ευθύνης: Στην εταιρεία. Το ίδιο αποπειρώνται να κάνουν τώρα δεξιές ιστοσελίδες και ΑΡΔ μετά τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου, που έγινε ακόμα μεγαλύτερη από το θράσος των γαλάζιων τσόγλανων.
Να πούμε την είδηση. Ψήνεται διαγωνισμός νέων ιδιωτικοποιήσεων και κάποιοι ανταγωνιστές της εταιρίας τρίβουν τα χέρια τους. Μάλιστα. Θα συμμετάσχει και αυτή.
«Οι διοικούντες της Αττικής Οδού έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν» γράφει το liberal. Κομμουνιστές;
«Το φιάσκο έρχεται σε μια συγκυρία όπου τρέχει ο διαγωνισμός για την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του αυτοκινητοδρόμου σε ιδιώτες. Ένας διαγωνισμός, όπου θα συμμετάσχουν και οι εταιρείες των σημερινών διοικούντων του έργου».
Δε φταίει ο Μητσοτάκης, φταίει η εταιρεία, μας λένε. Ευτυχώς που υπάρχει ο αξιωματικός για να σωθεί ο βασιλιάς. Όλοι χαρούμενοι που βρήκαμε το φταίχτη, ακόμα και εμείς οι Κομμουνιστές. Μόνο που εμείς δεν τρώμε σανό.
Ο Μητσοτάκης θα δώσει κι άλλα στους ιδιώτες. Είδαμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει αυτό. Όχι μόνο στους δρόμους, στο ΕΣΥ, το ρεύμα κι ένα σωρό άλλα που ιδιωτικοποιήθηκαν.
Ο Μητσοτάκης ακόμα όφειλε να έχει έτοιμο τον κρατικό μηχανισμό σε περίπτωση ακριβώς που ο ιδιώτης δεν έκανε τίποτα. Και καθώς υπήρχαν πολλά προηγούμενα, ήταν σίγουρο πως η εταιρεία αδιαφορούσε.
Γιατί; Γιατί έχει πλάτες. Έχει δική της την κυβέρνηση. Να θυμίσουμε προεκλογικά τι γίνονταν με τη συγκεκριμένη εταιρεία;
Έτσι η επέμβαση του εισαγγελέα είναι για τα μάτια του κόσμου. «Παρακώληση συγκοινωνιών»! Τι πρόστιμο έχει, έστω κι αν υποθέσουμε πως το πληρώνει; Που ξέρουμε καλά πως, αν θέλουν οι εταιρείες, πολύ απλά γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το κράτος.
Οπότε τι λέει ο Κύρτσος; Το ίδιο: Δε φταίει ο Μητσοτάκης. Απλά το λέει έξυπνα, για να μην τον στείλουμε κι αυτόν στο διάολο!
Συμφωνώ πάντως πως δε φταίει ο Μητσοτάκης. Οι ηλίθιοι που τον ψήφισαν φταίνε. Μάλιστα αυτοί πρέπει να πληρώσουν οποιοδήποτε πρόστιμο. Γιατί οι βλάκες με περικεφαλαία, όταν μάλιστα προκαλούν ανυπολόγιστες καταστροφές, πρέπει επιτέλους κάποτε ν’ αρχίσουν να πληρώνουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger