Home » , » Ομορφιές στο κοινοβούλιο τους

Ομορφιές στο κοινοβούλιο τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 | 10:58 μ.μ.


Δεν θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια να έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στο κοινοβούλιο τους. Μόνο την φρουρά της βουλής δεν φώναξε ο προεδρεύων της συνεδρίασης να συλλάβει τον Πολάκη.  

Σημειώνουμε ότι το κόμμα της αξιωματικής κάλυψε απόλυτα τον βουλευτή του και θα χαρακτηρίζαμε πολύ σκληρή την ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα

 ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία»

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για για την πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή της Νέας Δημοκρατίας:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Πριν από λίγο είχαμε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη εκτροπή εις βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ.

Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασε να κλείσει  τα μικρόφωνα στον Παύλο Πολάκη, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis με την δικαιολογία ότι μιλάει για άσχετο θέμα. Κάτι όμως που είχε κάνει ελάχιστα λεπτά  πριν βουλευτής της ΝΔ, χωρίς να τον διακόψει κάνεις, αφού επαναλάμβανε τα κυβερνητικά ψεύδη για το σκάνδαλο.   

Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία.

Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία.​

***

Από την άλλη ο αντιπροέδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας που έλαβε θέση στο προεδρείο της βουλής ανακοινώνοντας την διακοπή της συνεδρίασης είπε:

«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Τασούλα και μου ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής για σήμερα. Ο κ. Τασούλας, μου προσέθεσε ότι ο κ. Πολάκης, του οποίου αφαιρέθηκε ο λόγος, δεν θα μεταβάλει τον χώρο του Κοινοβουλίου σε χώρο φθηνού ακτιβισμού και κατάληψης διασύροντάς τον. Όσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες. Διακόπτεται η συνεδρίαση της Βουλής και θα συνεχιστεί αύριο».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger