Home » , , » Ούτε τα προσχήματα! Δημοσιοποιούν παρασκηνιακό παζάρι μεταξύ Μητσοτάκη και "πασίγνωστου μιντιάρχη"

Ούτε τα προσχήματα! Δημοσιοποιούν παρασκηνιακό παζάρι μεταξύ Μητσοτάκη και "πασίγνωστου μιντιάρχη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 | 5:49 μ.μ.

Η είδηση δεν είναι ότι ο Μητσοτάκης συναντήθηκε στην ζούλα με "πασίγνωστο μιντιάρχη ο οποίος είχε αρχίσει να κρατά αποστάσεις από το Μαξίμου" και σύμφωνα με την πληροφόρηση του Γ. Κουρτάκη, για το αποτέλεσμα της συνάντησης, του δημιουργήθηκε η "βεβαιότητα ότι τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο".  

Η επιβίωση της πιο ανάλγητης, βάρβαρα ταξικά προσηλωμένης κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών, στηρίζεται κύρια σε ένα γιγάντιο προπαγανδιστικό μηχανισμό. Επομένως τέτοιες κινήσεις είναι αναμενόμενες. Αλλωστε εκτός απ' τα Πέτσινα πακέτα, έχει καταγγελθεί επώνυμα -από τον Κώστα Βαξεβάνη- ότι ο πρωθυπουργός τηλεφωνεί προσωπικά σε επιχειρηματίες για να μην δώσουν διαφήμιση σε ΜΜΕ που επιδιώκει τον οικονομικό τους στραγγαλισμό.

Οσο για το αντικείμενο παζαριού που έγινε μεταξύ του "πασίγνωστου μιντιάρχη" -μάλλον για τον Μαρινάκη πρόκειται- και του Μητσοτάκη, μπορούμε να το υποθέσουμε. 

Μέχρι εδώ τίποτα το ενδιαφέρον. Και επί Τσίπρα τα ίδια γινόταν, ίσως με μικρότερο βαθμό. Αλλού βρίσκεται το ενδιαφέρον της είδησης. 

Οταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός συναντιόταν με μιντιάρχες -όπως τότε με τον Χατζηνικολάου και τον ισχυρό άντρα του ΔΟΛ Σ. Ψυχάρηαυτά τα αλισβερίσια γινόταν με απόλυτη μυστικότητα και μόνο από πολιτικοεκδοτικές αντιπαραθέσεις ερχόταν στην δημοσιότητα. Τώρα το γιατί ο αχυράνθρωπος του Βαγγέλη Κουρτάκη, Γιάννης Κουρτάκης, κάνει αυτή την αποκάλυψη και τι μήνυμα θέλει να περάσει δεν μπορεί να το εξηγήσουμε. Θα ήταν παρακινδυνευμένο να εξάγουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger