Home » , » Δεν απευθύνεσαι σε λωτοφάγους κ. Λένα Διβάνη

Δεν απευθύνεσαι σε λωτοφάγους κ. Λένα Διβάνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 | 11:31 μ.μ.

Ρε νταλγκά που έχουν κάποιοι διανοούμενοι με την υστεροφημία τους! Και αν αυτό είναι κατανοητό, το να επιχειρούν να μας δουλέψουν ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα, και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα δεν αντέχεται:

Ο λόγος για την κυρία Λένα Διβάνη. Η κυρία αυτή τοποθετεί μια προβοκατόρικη φωτογραφία από Πανεπιστημιακό χώρο στο f/b της και αφήνει με το κείμενο που την συνοδεύει να εννοηθεί ότι υπέβαλε την παραίτησή της, από Πανεπιστημιακός δάσκαλος  απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ευκαιρία βρήκαν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ να φτιάξουν την αγιογραφία της Διβάνη.

Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο. Η σκοπιμότητα της παραίτησης με τον τρόπο που έγινε είναι ολοφάνερη. 

Διαβάζουμε στην wikipedia "Η Λένα Διβάνη (Βόλος, 1955) είναι Ελληνίδα συγγραφέας και καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών", τουτέστιν 67 χρονών! Οπότε η συνταξιοδότησή της ήταν αναμενόμενη. Αν γινόταν κανονικά, θα περνούσε εντελώς απαρατήρητη και κανένα ΜΜΕ δεν θα την απασχολούσε. 

Μι' αυτή την κίνησή της κ. Διβάνη έφερε μια μεγάλη δημοσιότητα στο όποιο συγγραφικό έργο έχει κάνει και το πιο σημαντικό είναι ότι με τα γραφόμενα της και τον τρόπο που προβάλλονται -η φωτογραφία που επέλεξε για να ανακοινώσει την παραίτησή της κραυγάζει για την σκοπιμότητά της- δίνει ένα επιχείρημα στην κυβέρνηση για την "αναγκαιότητα" της λεγόμενης Πανεπιστημιακής αστυνομίας. 

Δεν απευθύνεσαι σε λωτοφάγους κ. Διβάνη.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger