Home » , » Απολαυστικό δούλεμα στον Χατζηνικολάου

Απολαυστικό δούλεμα στον Χατζηνικολάου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | 8:18 μ.μ.

Εισαγωγικά να αναφέρουμε ότι το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) δεν είναι κάποιο φιλοκομμουνιστικό μόρφωμα. Σύμφωνα, λοιπόν με την δημοσκόπηση που δημοσίευσε πρόσφατα και η οποία προβλήθηκε από ελάχιστα ΜΜΕ η οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών βρίσκεται σε δραματικά επίπεδα. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν μείωση εισοδημάτων το 2021 και 2022, μείωση αποταμίευσης, μείωση αγορών, ακρίβεια, και 7 στους 10 Έλληνες μόλις τα βγάζουν πέρα

Κάναμε αυτή την εισαγωγή για να σας πούμε ότι ερωτήματα του τύπου για το που οφείλεται η δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού, δεν πρόκειται να θέσει ο Μ. Χατζηνικολάου στην στημένη συνέντευξη που πήρε από τον πρωθυπουργό και θα μεταδοθεί αργότερα από την τηλεόραση του Αντένα.

Δυο επιπλέον παρατηρήσεις. 

Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Χατζηνικολάου η συνέντευξη είναι μαγνητοσκοπημένη. Με απλά λόγια ακόμα και σε "προστατευόμενο περιβάλλον", ο νέος Μωυσής δεν είναι ικανός να δώσει μια στημένη "ζωντανή" συνέντευξη. Πρέπει οι επικοινωνιακοί του σύμβουλοι να την ελέγξουν, να την μοντάρουν και μετά να μεταδοθεί.  Κι αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά.

Αυτό που έχει επίσης την σημασία του, είναι ο τρόπος που αντιμετώπισαν στην ανακοίνωση της συνέντευξης οι χρήστες του twitter.

Ενα μικρό δείγμα:






Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger