Home » , , » Οχι κ. συνήγορε, δεν ζούμε όλοι στην ίδια κοινωνία

Οχι κ. συνήγορε, δεν ζούμε όλοι στην ίδια κοινωνία

Από giorgis , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | 6:55 μ.μ.


Του Γ. Γ

Πολύ μαζική και δυναμική υπήρξε η συγκέντρωση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ως επακόλουθο της άκρατης αστυνομικής καταστολής, μετά τα γνωστά γεγονότα των τελευταίων ημερών, που είχαν σαν πρωταγωνιστή έναν τοκογλύφο, παιδεραστή, Πανεπιστημιακό καθηγητή.

Οι καταγγελίες του Συριζαίου Χρήστου Σπίρτζη που παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο, για την απίστευτη ευνοϊκή αντιμετώπιση που είχε απ' την κυβέρνηση το θύμα του ξυλοδαρμού Αθ. Δράκος, έρχεται να προστεθούν στις προηγούμενες για τον ρόλο της "θεοσεβούμενης" υπουργού Ν. Κεραμέως, εντείνοντας τα ήδη σοβαρά ερωτήματα που υπάρχουν για την στάση των αξιωματούχων του "επιτελικού κράτους" σ' αυτή την δυσώδη υπόθεση.

"Eιλικρινά σιχάθηκα. Νομίζω ότι ξύσαμε και το βαρέλι στον πάτο σαν κοινωνία", γράφει στον λογαριασμό του στο f/b o δικηγόρος Αγαμέμνων Τατσής, ο εντολέας του οποίου, επίσης καθηγητής στην ΑΣΟΕΕ, -άλλο μπουμπούκι κι αυτό- βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία με τον υπόδικο για απάτη, τοκογλυφία και παιδεραστία, Αθ. Δράκο. 

Οχι κ. συνήγορε. Αυτή η σαπίλα δεν έχει σχέση με την κοινωνία όπου βιώνει ο λαϊκός κόσμος του μεροκάματου. Αυτή η μπόχα στον κόσμο των αστών επικρατεί. Και κάτι άλλο. Ισχύει ότι ο εντολέας σου δανείστηκε από τον αντίδικο σου περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ και ήδη έχει λάβει τόκους που ξεπερνάνε τα 5 εκατομμύρια ευρώ; 
Οκ, απόρρητη υποτίθεται είναι η σχετική δικογραφία, αλλά ξέρετε, κάποιες πληροφορίες διαρρέουν. Μπορείτε να μας τις επιβεβαιώσετε ή να τις διαψεύσετε; Φανταζόμαστε, λοιπόν ότι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά τα αστρονομικά χρηματικά ποσά είναι αδιανόητα για τον κόσμο της εργασίας και αυτός ο λαός δεν συμπεριλαμβάνεται σ' αυτούς που "ξύνουν και το βαρέλι στον πάτο της κοινωνίας".

Υ.Γ: Ο κ.  Τατσής, διέψευσε το μέγεθος που αναφέραμε των οικονομικών συναλλαγών του εντολέα του με τον υπόδικο για τοκογλυφία και ερευνόμενα για παιδεραστία, χωρίς να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger