Home » , » Ο Αδωνης ρε ρόλο Λίτσας Πατέρα

Ο Αδωνης ρε ρόλο Λίτσας Πατέρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 | 7:31 μ.μ.

Αν μπορούσες να θεωρήσεις τον Αδωνη Γεωργιάδη απλώς έναν γραφικό ακροδεξιό τύπο, ο οποίος με επιλογή του απόφοιτου του Χάρβαρντ είναι αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος και πρωτοκλασάτος υπουργός, (έχοντας προφανώς και την αποδοχή μερίδας του εκλογικού σώματος, για να μην ξεχνιόμαστε), θα μπορούσες να πεις "λίγο το κακό".

Η εγκληματική του όμως ανευθυνότητα είναι το πρόβλημα. Οταν ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει 78 θανάτους, 615 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και ρεκόρ θετικότητας - ένας στα τέσσερα τεστ είναι θετικό- με 36.246 νέα κρούσματα, αυτός ο ανεκδιήγητος υπουργός, "χτυπάει ξύλο και φτύνει τον κόρφο του" κάνει προβλέψεις! Ούτε η Λίτσα Πατέρα να ήταν! Χωρίς ίχνος συναίσθηση τι μας λέει, βγαίνει και δηλώνει ότι "Σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει"! Συναγωνίζεται δηλαδή η δήλωσή του αυτή που έκανε πριν κανένα χρόνο ο Κούλης ότι "διανύουμε το τελευταίο μίλι" και από τότε μέχρι σήμερα έχουμε άλλους 15.000 νεκρούς!

Αντιλαμβάνεται ο ηλίθιος τι μήνυμα περνάει στους σχεδόν 400.000 συμπολίτες μας που είναι πάνω από 60 ετών και είναι εντελώς ανεμβολίαστοι!; 

Κι όλα αυτά την στιγμή που οι δηλώσεις του γαλάζιου Γιαννακού μόνο απόγνωση δείχνουν: "Οδηγούμαστε σε ανοσία της αγέλης με απρόβλεπτες συνέπειες. Τα νοσοκομεία βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση από πλευράς στελέχωσης. Δουλεύουμε με 10.000 και πλέον λιγότερο προσωπικό από πέρυσι το χειμώνα. Έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά το προσωπικό. Και δεν βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ. Οι κλίνες ΜΕΘ γεμάτες", μας λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Υ.Γ: Αλήθεια, γιατί τα ΜΜΕ δεν μας λένε ότι η Κούβα, χθες ανακοίνωσε 469 νέα κρούσματα, έναν θάνατο και 19 διασωληνωμένους;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger