Home » , » Από τον δεξιό ψάλτη, στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., ένα ... χτύπημα ξύλου δρόμος. (Βίντεο)

Από τον δεξιό ψάλτη, στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., ένα ... χτύπημα ξύλου δρόμος. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 | 6:16 μ.μ.

Πιθανόν μα μην θυμάστε την ανάρτηση που είχαμε κάνει τον Δεκέμβρη του 2020 και την οποία τιτλοφορούσαμε: Ενδιαφέρον. Ο δεξιός ψάλτης, Τσιόδρας, διακατέχεται από "αντιχριστιανικές και δεισιδαιμονικές συνήθειες"! Αναφερόμαστε τότε στο γεγονός ότι όταν ο "εθνικός λοιμωξιολόγος" όταν πήγε να εμβολιαστεί "χτύπησε ξύλο" προφανώς για να "ξορκίσει το κακό", κίνηση που τότε είχε σχολιαστεί πλατιά στα ΜΜΕ.

Το παρακάτω βιντεάκι - το απαλλοτριώσαμε από τον λογαριασμό του Ιερώνυμος boss στο twitter- έχει περισσότερη πλάκα. Πρωταγωνιστεί σ' αυτό ο "εθνικός μας κωλοτούμπας- και εξ' αιτίας της άκρατης λογοδιάρροιας του -λογικό είναι να μην θυμάται τα τόσα που έχει πει σαν τηλεπώλης κάθε είδους σαβούρας- κάνει την έμπρακτη παραδοχή ότι πιστεύει σε προκαταλήψεις, ενώ είχε χαρακτηρίσει δημοσίως "τρελούς", όσους αποδεχόταν τέτοιες αστειότητες.

Τώρα και με το δίκιο σας θα πείτε: Σιγά το νέο. Ο Αδωνης Γεωργιάδης κωλοτούμπας. Εκ πρώτης όψεως έτσι είναι. Σκεφτείτε όμως και κάτι άλλο. Εχουμε ένα πρωτοκλασάτο κυβερνητικό στέλεχος που σε ένα τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλεια, παραδίδει μαθήματα ανορθολογισμού "χτυπώντας ξύλο και φτύνοντας τον κόρφο του". Κι αν τέτοια "διδάγματα" μπορεί να παραδίδει στο "εκπαιδευτήριο" που διαθέτει "Ελληνική Αγωγή" το να παρουσιάζεται δημοσίως και να κάνει τέτοια καραγκιοζλίκια, δεν είναι μόνο για γέλια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger