Home » , , » Επεισόδιο μπάτσου με Πολάκη: Οταν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ γράφονται καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας

Επεισόδιο μπάτσου με Πολάκη: Οταν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ γράφονται καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας

Από giorgis , Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 | 9:02 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου ο πηγαία λαϊκός λόγος του Πολάκη ούτε ότι έχει κάνει ... διδακτορικό σε λαϊκίστικου τύπου αντιπολίτευση, όπως είδαμε και σε ηχητικό που αναρτήσαμε πρόσφατα.
Η προσποιητή "αστική ευγένεια" των πολιτικάντηδων με ενοχλεί. ενώ μου έφερε χαμόγελο όταν άκουσα τον βουλευτή του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλο να απευθύνεται μέσα στο κοινοβούλιο τους σε εκπρόσωπο του μορφώματος Βελόπουλου και να του λέει: "η πολιτική μαλακία έχει και τα όρια της". 

Δεν έχω πρόβλημα να ακούω τον Πολάκη να κάνει λόγο για "βοθροκάναλα", ενώ θεωρώ απίστευτη υποκρισία κάποιους δημοσιολόγους να ενοχλούνται απ' αυτή την έκφραση, ενώ οι ίδιοι έκαναν γαργάρα με ταβανόπροκές όταν άλλο πολιτικό στέλεχος και μάλιστα αντιπρόεδρος τότε της κυβέρνησης, τους έστελνε να "γαμηθούνε πρωινιάτικα".  

Μου φαίνεται όμως εξοργιστικό αυτοί οι "έγκυροι" να κάνουν την τρίχα, τριχιά σε κάθε τοποθέτηση του πρώην αν. υπουργού υγείας, που πιθανόν να είναι άστοχη, και οι ίδιοι καταπίνουν αμάσητη την αποκάλυψη ότι "πολύ ισχυρός πρώην υπουργός της Ν.Δ συμμετείχε ως πελάτης στην στην έκδοση ανήλικης κοπελίτσας", για να αναφέρουμε μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση. 

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Ο λόγος είναι ότι διάβασα ένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της "ΕφΣυν" στο οποίο δικαιώνεται απόλυτα ο Π. Πολάκης για ένα φερόμενο επεισόδιο που είχε με μπάτσο σε  ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, και το οποίο είχε δώσει τα περιθώρια σε δεξιά ΜΜΕ να γράψουν δεκάδες άρθρα για τον "άξεστο, προκλητικό", Συριζαίο πολιτικό.

Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες του συγκεκριμένου περιστατικού, Το δημοσίευμα της "ΕφΣυν¨ είναι αναλυτικό. 

Δυο επιγραμματικές τοποθετήσεις:
α) Μπράβο στον αστό πολιτικό που επιχείρησε να προστατέψει έναν απλό εργαζόμενο από μπατσάδικη αυθαιρεσία. Δεν έχουμε κάποια ανάλογη περίπτωση υπ' όψιν μας.
β) Η ομολογία του μπάτσου «ναι, έχω εντολή να γράψω», δείχνει ότι η όλη φάση ήταν στημένη για να προκληθεί το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι εμπνευστές του επεισοδίου ποντάροντας στον αυθόρμητο και εκρηκτικό χαρακτήρα του Πολάκη, να βρουν ευκαιρία να ασκήσουν αντιπολίτευση στην ... αντιπολίτευση. Και αυτές οι μεθοδεύσεις είναι πολύ επικίνδυνες.

Ας μην περάσει απαρατήρητη και η κατακλείδα του δημοσιεύματος που αναφέραμε. "Το χειρότερο είναι που τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ φτιάχνονται, στην ουσία, από τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας"  

***

Για να μην είμαστε άδικοι όμως κάποιοι δημοσιογράφοι παίρνουν και την πρωτοβουλία να κάνουν τα δικά τους ρεπορτάζ όπως το παρακάτω:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Ιανουαρίου 2022 στις 3:24 π.μ.

Πάντως για τις νοσοκόμες, υγειονομικό προσωπικό και τους γιατρούς που δεν κάνουν την πλατφόρμα γενετικής τροποποίησης γράφατε ότι αποτελούν μέρος της ευρύτερης παθογένειας του ΕΣΥ (συγκρίνατε σε σχετική ανάρτηση το φακελάκι με τα πλαστά πιστοποιητικά πλατφορμιασμού) και (εγ)καλούσατε την κυβέρνηση να διορθώσει αυτήν την κατάσταση, σαν δεξιός παππούς, σαν τους νεοναζί που λένε "δεν είμαι με τον Χίτλερ, όχι! Γιατί δεν κατάφερε τελικά να εξοντώσει όλους τους εβραίους". Τώρα, είμαστε συμβολικά με τον σερβιτόρο. Για την πορεία που έγινε 15/1 θα γράψετε κάτι; Ένα ενημερωτικό ρε παιδί μου. Ή ήταν "ακροδεξιοί-συνομωσιολόγοι"; Γιατί για τους εκπαιδευτικούς βάζετε και τις ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ και των αριστερών εκτός που καταγγέλουνε το ρκλογικό πραξικόπημα.

17 Ιανουαρίου 2022 στις 11:25 π.μ.

Προσωπικά δεν τραβάω ζορι οπως το μπλογκ σας στο ποιο κόμμα θα μας εφαρμοσει το μνημονιο Τσιπρα( που ψηφισε νδ κ κιναλ το 2015).Έχω όμως μια αίσθηση οτι ο Πολάκης είναι χορηγός του Κουλη αφού διώχνει όποιον λογικό απλό πολιτη θα μπορουσε να μεταπηδησει απο τη ΝΔ στον Συριζα.Αντιθετα δεν προσθετει τιποτα.Όσοι γουσταρουν Πολακη ειναι αυτοι που ετσι κ αλλιως Συριζα θα ψηφισουν.Μην ξεχναμε οτι αν θελει να παρει εκλογες ο Τσιπρας θα πρεπει να πεισει πολιτες που ψηφισαν ΝΔ οτι ειναι καλυτερη λυση για την χώρα.Αυτο δεν βλεπω πως μπορει να γινει με ρεβανσισμους ,βρισιες και ασχήμιες του Κρητικοκ της διαδικτυακης του Κουστωδίας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger