Home » , » Η Αννίτα Πάνια τώρα δικαιώνεται!

Η Αννίτα Πάνια τώρα δικαιώνεται!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 | 10:00 π.μ.


Το πρώτο που πρέπει να σημειώσει κανείς είναι ότι ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο όλα τα γαλάζια τρολ, ακόμα και τα πιο κραγμένα, μετά από του "νταβατζή την μαχαιριά" που λέει στο σκυλάδικο άσμα του ο Σφακιανάκης. Προφανώς αιφνιδιάστηκε ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μαξίμου, από την κατραπακιά που δέχτηκε από τον υπόδικο Φουρθιώτη και βρίσκεται σε αμηχανία. Οι αστειότητες του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που επιδίδεται σε "ανέξοδη τοξικότητα" και "ασκήσεις ανθρωποφαγίας", είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Αν θα δημιουργήσουν απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί και εάν επακολουθήσουν καινούργιες αποκαλύψεις από τον πρώην μάνατζερ της Τζούλιας, δεν μπορεί να το γνωρίζουμε. Υποθέτουμε μόνο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κρατήσει το θέμα ψηλά, και η εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών με τον Φουρθιώτη θα αποτελεί αγαπημένη "καραμέλα" των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στις τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις με τα μέλη του κυβερνητικού κόμματος. 

Είναι μελαγχολικό πάντως μια αδίστακτη, ανάλγητη και βάρβαρα ταξικά προσανατολισμένη κυβέρνηση να αντιμετωπίζει πρόβλημα, όχι από την παρέμβαση του λαϊκού κινήματος, αλλά από τις επιλογές ενός ατόμου τρίτης ποιότητας και πέμπτης υποστάθμης. 

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι τα μειδιάματα που μας χαρίζουν τοποθετήσεις χρηστών του twitter.








Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger