Home » , » Ερώτηση προς κάθε λογικό άνθρωπο: Γιατί πληρώνουμε φόρους, αν δεν έχουμε Ε.Σ.Υ.;

Ερώτηση προς κάθε λογικό άνθρωπο: Γιατί πληρώνουμε φόρους, αν δεν έχουμε Ε.Σ.Υ.;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 | 11:27 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το βρήκαν τα γαλάζια καθάρματα, οι εγκληματίες, οι φονιάδες χιλιάδων, κάθε φορά που τους λέει κάποιος πως τα test για τον κορωνοϊό έπρεπε να είναι δωρεάν.

«Είναι από τα λεφτά των φορολογούμενων» μας λένε οι ελεεινοί και τρισάθλιοι απατεώνες. Η απάντηση σε αυτό δεν είναι μόνο μια πρόταση. Πχ όταν ο φορολογούμενος ειδικά ο μεροκαματιάρης εργαζόμενος θα παίρνει στη μαύρη αγορά 47 ευρώ κάτι που στοιχίζει 7, δεν δίνει χρήματα εκεί; Τι δίνει; Υποσχέσεις; Δεν του λείπουν;

Επίσης υπάρχει η ερώτηση «γιατί πληρώνουμε τότε φόρους»;

Για να βολευτούν τα χιλιάδες κομματόσκυλα και καθίκια του κόμματος σε θέσεις μετακλητών;

Για να γίνουν μεγάλοι περίπατοι, μεγάλες μάσες και μεγάλα σκάνδαλα;

Για να πάρουμε πανάκριβα όπλα με τις μίζες τους;

Για να θρέφουμε κηφήνες, παράσιτα που μας καταστρέφουν και δημιουργούν νέα χρέη;

Αν δεν χτίζουμε Σχολεία, Νοσοκομεία, δεν προσλαμβάνουμε Γιατρούς, γιατί τότε να δώσουμε έστω και ένα ευρώ για χαράτσια, πόσο μάλιστα όταν αυτά είναι άδικα, όπως ο ΕΝΦΙΑ;

Οι πολίτες υποτίθεται πως πληρώνουν φόρους για να κάνει κάποια πράγματα το κράτος. Πχ αντιπλημμυρικά έργα. Αντιπυρικά. Να βοηθήσει σεισμόπληκτους. Πολύ που τους βοήθησαν στη Φλώρινα. Ούτε για το σεισμό δεν είπαν! Δίνουν φόρους για εξασφαλιστεί Δημόσια Υγεία και Παιδεία. Στα κράτη φυσικά, όχι κωλοχανεία σαν το δικό μας.

Δεν πρέπει να δίνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας, για να φάει το κωλόσογο του Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα κωλόσογα. Αν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το αυτονόητο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταΐζουμε τους διεφθαρμένους χαραμοφάηδες της ΝΔ.

Τα δωρεάν τεστ θα σώσουν ζωές. Εκείνος που δεν έχει χρήματα, δεν θα κάνει, θα πάει στη δουλειά και θα κολλήσει άθελά του κόσμο.

Είναι ουσιαστικά επένδυση, αφού πρόληψη σημαίνει λιγότεροι ασθενείς, διασωληνωμένοι και νεκροί.

Μας λένε πως δεν έχουν για τεστ. Λένε ψέματα, αισχρά ψέματα! Μια κορβέτα, η 5η που θέλουν να πάρουν, στοιχίζει 1.800.000.000! Πόσα τεστ είναι; Με 7 ευρώ τιμή κόστους, το πλοίο στοιχίζει 257.142.857 τεστ! Δηλαδή 24 τεστ στον κάθε κάτοικο! Για να μην υπολογίσουμε τις λίστες πέτσα, τους μεγάλους περιπάτους, τα μυριάδες σκάνδαλα και βέβαια τις πανάκριβες αγορές άλλων όπλων.

Διεκδικήστε αυτό που μας κλέβει η ΝΔ: Την Υγεία, τη Ζωή, το Μέλλον μας.

Η πανδημία θα τελειώσει μόλις ξεκουμπιστούν οι εγκληματίες χουντικοί. Τότε θα πρέπει να ανοικοδομηθεί ένα νέο ΕΣΥ από τα αποκαΐδια του προηγούμενου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger