Home » , » Πως διάολο ανεχόμαστε τέτοιους γραφικούς εξουσιαστές να καθορίζουν τις ζωές μας; (Βίντεο)

Πως διάολο ανεχόμαστε τέτοιους γραφικούς εξουσιαστές να καθορίζουν τις ζωές μας; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 | 1:16 μ.μ.

Κοίτα που θα φτάσουμε στο σημείο να ζητήσουμε ώστε κάποιος από το οικογενειακό περιβάλλον του Αδωνη Γεωργιάδη να "προστατέψει" τον αντιπρόεδρο του κυβερνητικού κόμματος! Κι αυτό γιατί στην περίπτωση του υπουργού υποΑνάπτυξης, δεν έχουμε απλώς να κάνουμε με ένα Ανέμελο άτομο με χαρακτηριστικά "γραψαρχιδίασης"! Η γραφικότητά του δεν έχει απλώς ανέβει level, κάτι που θα μπορούσες να το προσπεράσεις με ένα απλό σκωπτικό σχολιασμό. Οταν όμως το άτομο ξεχνάει τι έλεγε μόλις πριν λίγες ώρες, και στην συνέχεια επικαλείται διαμετρικά αντίθετες απόψεις, τότε υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Και αυτό δεν αφορά αποκλειστικά τον ίδιο. Είναι ένα άτομο που έχει ουσιαστική συμβολή στις κυβερνητικές αποφάσεις που λαμβάνονται ως προς την διαχείριση της θανατηφόρας πανδημίας και αυτή του η ανευθυνότητα έχει άμεσο αντίκρισμα στις ζωές μας

Μόλις πριν δυο μέρες ο Γεωργιάδης αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Λίτσας Πατέρας έκανε κατηγορηματικές δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι "Σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει"!  

Σήμερα σε μια απ' τις συνηθισμένες του τηλεοπτικές παρουσίες του, ο Αδωνης, όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν με το άνοιγμα των σχολείων παρουσιαστεί έξαρση κρουσμάτων της πανδημίας, παρουσιάστηκε εξοργισμένος με τον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση. Αφού δήλωσε ότι "δεν είναι προφήτης", συμπλήρωσε: Ολα μπορούν να συμβούν. γιατί δεν μπορεί να ξέρεις κανείς "ποια θα είναι η συμπεριφορά του ιού σε  2-3, 5, 8 βδομάδες"! Ναι, αυτά τα είπε το ίδιο πρόσωπο το οποίο πριν από δύο 24ωρα δήλωνε ότι σε ένα μήνα, η πανδημία θα είναι παρελθόν.

Και το ζήτημα, δεν είναι ο κάθε Αδωνης απ' το κυβερνητικό τσίρκο. Είναι ότι ανεχόμαστε τέτοιας "ποιότητας" άτομα να καθορίζουν τις ζωές μα;! 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger