Home » , » Της μικρής… της φταίνε οι τρίχες

Της μικρής… της φταίνε οι τρίχες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 | 2:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πάγωσε ο κόσμος, έτρεμε, μέσα στην Κατεχάκη.
Μα όσοι έφαγαν τον Άμπακο, ψηφίζουν Μητσοτάκη.

Της μικρής … της φταίνε οι τρίχες λέει ο λαός. Των δημοσκόπων που έπεσαν έξω με το Λοβέρδο έφταιγε το μικρό δείγμα. Είναι επειδή, όσο και να έψαχναν, δε θα έβρισκαν μεγαλύτερο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που όλες - μα όλες οι δημοσκοπήσεις έπεφταν έξω, πολύ έξω. Είναι το μικρό δείγμα, που να τρέχεις πχ μες το χιόνι να βρεις ευχαριστημένο με την κυβέρνηση όταν το πιο ευγενικό που ακούστηκε ήταν το:

«Όμορφα είναι έξω εδώ, ρίχνει πολύ χιονάκι
Άντε όμως να φεύγουμε…»

Το υπόλοιπο δικό μας κι η πλάκα ήταν πως μέχρι κι ο δημοσιογράφος του βόθρου, κατάλαβε πως έλεγε κάτι για Μητσοτάκη. Καταλληλότερος για βρίσιμο.

Είχαμε γράψει πριν μέρες πως έρχεται το τέλος. Της πανδημίας, του Μητσοτάκη κλπ. Τα άλλα κράτη καταργούν μέτρα και μάσκες. Εμείς εδώ θα το κάνουμε μόλις έρθουν οι τουρίστες. Ως τότε ακούτε μουσική αλλά καθισμένοι. Ξαπλωμένοι ακόμα καλύτερα γιατί πετάει ιός πάνω από τα κεφάλια μας. Τζάμπα πήραμε τα RAFALE, δεν τον αναχαίτησαν.

Ο ιός μας θέρισε, πάνω από 23.000 νεκροί, πάμε βουρ για τις 24.000, αλλά έσφιξαν τα πράγματα. Ο κόσμος δεν μπορεί πια άλλη καταπίεση κι άλλες δολοφονίες από την απαξίωση του ΕΣΥ και την υποβάθμιση ώστε να το δώσει η ΝΔ σε ιδιώτες. Θα ήταν ακόμα χειρότερα, αν προλάβαινε ο Κούλης να χαρίσει τα νοσοκομεία στους δικούς του απατεώνες.

Κάπου εδώ ξυπνάει κι ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνει πρόταση μομφής! Ξύπνησε πραγματικά, ή απλά άλλαξε πλευρό; Μάλλον ξεσκεπάστηκε και ψάχνει το πάπλωμα.

Φυσικά δεν πρόκειται να καταψηφίσει κανείς από τη ΝΔ το Μητσοτάκη. Κι αν είχε πρόβλημα, ούτε από το ΚΙΝΑΛ. Όλοι αυτοί τρέμουν τις εκλογές. Όσο είναι οι δημοσκοπήσεις, λένε ό,τι θέλουν τρώγοντας τον άμπακο. Αν γίνουν εκλογές, οι περισσότεροι θα μείνουν εκτός Βουής οπότε θα λιγοστέψει η μάσα.

Αλλά με τις εκλογές δε σώζεσαι. Το δοκιμάσαμε άπειρες φορές. Τι έγινε; Πήγαμε από τον Άννα στον Καϊάφα, από τη Σκύλα στη Χάρυβδη, από το κακό στο χειρότερο, από τον Τσίπρα στο Μητσοτάκη.

Οπότε, όσο δεν επαναστατείς, τόσο θα σε σκοτώνουν. Μην ξεχάσεις να πληρώσεις το δικό σου πρόστιμο και τα χαράτσια για να τρώει το κηφηναριό. Πλήρωσε και τα διόδια μανάρι μου, γιατί ο φτωχούλης ο Μπόμπολας - και κάθε Μπόμπολας έχει αναδουλειές κι έξοδα.

Αλέξη ωραία η πρόταση μομφής, αλλά τι ακριβώς έκανες με το Μπόμπολα όταν κυβερνούσες; Ότι ο Μητσοτάκης και η τσόντα του το ΚΙΝΑΛ: Τεμενάδες!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger