Home » , , » Χειμαρρώδης Πολάκης. "Ρύθμισαν τα δάνεια του Χατζηνικολάου και τώρα οι ερωτήσεις του έγκριτου στον Μητσοτακη είναι: "τα ντολμαδάκια σας αρέσουνε ή οι λαχανοντολμάδες ..." (Ηχητικό)

Χειμαρρώδης Πολάκης. "Ρύθμισαν τα δάνεια του Χατζηνικολάου και τώρα οι ερωτήσεις του έγκριτου στον Μητσοτακη είναι: "τα ντολμαδάκια σας αρέσουνε ή οι λαχανοντολμάδες ..." (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | 10:33 μ.μ.

Συριζαία, φανατική οπαδός του Πολάκη είναι η καλή μας φίλη και αναγνώστρια η οποία εμφανίζεται στο twitter με το ψευδώνυμο marka2. (Τυχαίνει να υπάρχουν ακόμα στο κόμμα της αντιπολίτευσης κάποια αξιόλογα άτομα). Μας έστειλε, λοιπόν ένα ηχητικό απόσπασμα από την ομιλία που έκανε ο  «αψύς Σφακιανός», σύμφωνα με τον Τσίπρα, πρώην αν. υπουργός  Υγείας, στους ομοϊδεάτες του της οργάνωσης Παλαιού Φαλήρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ασχετα τι μπορείς να προσάψεις στον Παύλο Πολάκη, δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις ότι δεν είναι ένας κλασικός πολιτικάντης και χρησιμοποιεί ατόφια λαϊκή γλώσσα μην διστάζοντας να αποδίδει τους πρέποντας χαρακτηρισμούς. Πρόχειρα θυμόμαστε όταν πριν λίγο καιρό και από το βήμα της βουλής είχε αποκαλέσει όλο τον κυβερνητικό  κοινοβουλευτικό λόχο "μαριονέτες ενός κουκλοθέατρου, φιγούρες του καραγκιόζη ενός θεάτρου σκιών", με ...καραγκιοζοπαίχτη ... τον Μαρινάκη! 

Ο Πολάκης είναι αναμφισβήτητα η μοναδική παρουσία του κοινοβουλίου που δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική κορεκτίλα που εμφανίζονται στις τοποθετήσεις τους όλοι οι βουλευτές και βουλεύτριες.

Μια γεύση απ' αυτά που ακούμε στο παρακάτω ηχητικό: 

 Πείραξε τον "έγκαιρο" Χατζηνικολάου που ακούγεται από τον κόσμο Μητσοτάκη γα,..., ενώ για το έρχεται πουτ... σε μας δεν είδαμε να είναι ευαίσθητος ο "έγκριτος". Του ρύθμισαν τα δάνεια  και τώρα η ερώτηση που κάνει στον Μητσοτάκη είναι: "τα ντολμαδάκια σας αρέσουνε ή οι λαχανοντολμάδες ..." Εμείς γιατί πρέπει να βαστάμε το ηθικό πλεονέκτημα; Σε πι ροβολούνε με 45αρι και μείς τους κρατάμε το βασιλικό. Δεν πέφτουν οι γκάγκστερ έτσι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιανουαρίου 2022 στις 11:10 μ.μ.

Μη φωνάζεις Παύλο, θα ξυπνήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κι άρρωστος ο Αλέξης...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger