Home » , » Και μετά αναρωτιούνται οι νεογιδοκράτες, ...

Και μετά αναρωτιούνται οι νεογιδοκράτες, ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 | 2:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ας συνεχίσουν να βρίζουν και να προκαλούν τα τρολλ της ΝΔ. Θα φάνε καλά όταν έρθει η ώρα. «Φταίνε» πάλι τα θύματα της κακοκαιρίας, ποτέ το μπάχαλο που λέγεται «κράτος», γιατί τώρα κυβερνά η γαλάζια εγκληματική οργάνωση.

Μετά αναρωτιούνται οι νεογιδοκράτες, γιατί ο κόσμος μιλάει για την ερωτική τους ζωή και τους προτρέπει να κάνουν σεξ. Κάνουν συνέχεια με τον εαυτό τους καθώς οι γαλάζιες αμοιβάδες δεν έχουν ανάγκη άλλους για να αναπαραχθούν. Ευρώ χρειάζονται και απουσία τσίπας.

Σιγά μην παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, επειδή έκλεισε πάλι η Εθνική οδός. Δεν παραιτήθηκε που κάηκε η μισή Ελλάδα, δεν έφυγε που έχουμε σχεδόν 23.000 νεκρούς. Που να πάει άλλωστε; Που θα βρει δισεκατομμύρια να τρώει τζάμπα αυτός και το σόι του;

Πάντως αυτό που βγάζει το στρατό να βοηθήσει, είναι παλιό. Γιατί όχι την αεροπορία; Τι τα πήραμε τα αεροπλάνα; Να κατέβουν, να πάρουν τον κόσμο και να τον πετάξουν στο προορισμό τους. Γρήγορα και με ασφάλεια. Αν το κάνουν, θα βγω στο μπαλκόνι, να τους χειροκροτήσω.

Εδώ, με τέτοιο καιρό, έχω κάνει σεξ σε πυλωτή! Όχι τώρα, πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν νέος κι έβραζε το αίμα μου. Μετά βέβαια αρπάξαμε ένα κρύωμα, αλλά δε βαριέσαι, τότε δεν μας πείραζε τίποτα. Μόνο το ότι δεν είχαμε μία. Ούτε τώρα έχουμε.

Εγώ το είπα στη δικιά μου. «Αγάπη, βάλε ζεστά ρούχα και πάμε να παίξουμε χιονοπόλεμο. Κι ότι προκύψει μετά. Η πυλωτή κοντά είναι». «Άστο μου λέει, βλέπω σήριαλ. Όσο για το σεξ, το κάνεις κι εδώ. Ίδια θερμοκρασία έχει». Έχει δίκιο.

Έμαθα σε κάτι πλούσιους κόπηκε το ρεύμα για λίγο. Πολλοί από μας δεν έχουν καθόλου. Τους το έκοψαν και δεν ήταν από την κακοκαιρία, αλλά τη φτώχεια. Αυτό το φαινόμενο που είναι ανεμβολίαστοι άστεγοι έξω με τέτοιο καιρό πως το λένε; Μητσοτάκη! Πεθαίνει κόσμος από αυτό.

Έμαθα πως απαγόρευσαν σε ανεμβολίαστους να πάνε να ζεσταθούν! Είναι για την υγεία τους βρε να πεθάνουν από το κρύο! Να βγάλει σέλφι μετά ο Κυριάκος με τα παγωμένα πτώματα. Μην νομίζετε βέβαια πως θα μας το πουν.

«Οι μπάτσοι θα δείρουν το χιόνι»; Ρωτάει ειρωνικά πολύς κόσμος. Γιατί όχι; Κάποτε, κάποιος άλλος βλάκας διέταξε κι έδειραν τη θάλασσα. Τον είχαν κι αυτόν σίγουρο νικητή, αλλά τελικά πήρε τον πούλο. Τους μπάτσους βλέπω να κοπανάνε πρόστιμα σε όσους διαμαρτύρονται.

Γι αυτό απαγορεύτηκε η μουσική. Γράφουν κατά του ηγέτη, του καταλληλότερου! Με τόσα «καλά» που γίνονται πώς να μην προηγείται η ΝΔ και να μην τραγουδά ο κόσμος; Από χαρά το κάνουν βρε, που χιονίζει.

«Χιονίζει μες στη νύχτα
Κι εσύ στέκεις μπροστά
Στην πύλη της Μαδρίτης…»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger