Home » , » Μας κυβερνά η Ι. Μ. Οσίου Παταπίου από τη Σουβάλα και δεν το είχαμε καταλάβει

Μας κυβερνά η Ι. Μ. Οσίου Παταπίου από τη Σουβάλα και δεν το είχαμε καταλάβει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 | 8:35 μ.μ.


Απίστευτοι θεομπαίχτες οι εξουσιαστές. Και καλά, την πολιτική τους αλητεία την έχουμε συνηθίσει. Αλλά να βάζουν και με τόσο άκομψο τρόπο "στην υπηρεσία τους τον θεό" -που έγραφε και ο Βασίλης Ραφαηλίδης- όπως έκανε ο υπουργός Επικρατείας, Ακης Σκέρσος, είναι προκλητικό.

Το κυβερνητικό στέλεχος, λοιπόν, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό. είδε το πολυσυζητημένο “Don’t Look Up” και με μια ακροβατική λογική -για γέλια φυσικά-  αποφάσισε να το σχολιάσει συσχετίζοντας με την καθημερινότητά μας.

Μετά απ' αυτό στήθηκε ένα πανηγυράκι στο twitter με ορισμένες τοποθετήσεις χρηστών του μέσου να αναφέρουν: "Μαλάκα μου μας κυβερνά η Ι. Μ. Οσίου Παταπίου από τη Σουβάλα και δεν το είχαμε καταλάβει γιατί ο ηγούμενος ξύρισε τα μούσια", "Σκέρτσος = Σκοταδιστής και νεκρόφιλος!", "Ξέχασε να πει πως στο τέλος της προσευχής όλοι πεθαίνουν, ενώ άμα είχε ακούσει την επιστήμη η κυβέρνηση, θα είχαν σωθεί", "Είναι ταλιμπάν. Τελεία και παύλα".

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι μόνο οι κυβέρνηση που στηρίζει τους "λειτουργούς των μεταφυσικών δοξασιών". Και οι δεσποτάδες ψάλλουν καθημερινά εγκωμιαστικά τροπάρια για την κυβέρνηση του νέου Μωυσή.  Ενδεικτικό το χθεσινό απολυτίκιο του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριου κατά την "ιερή" φιέστα της ρίψη του "Τιμίου" Σταυρού, 

«Δεν είναι όπως πέρυσι που ήμασταν μόνοι μας. Βλέπετε ότι φέτος έχουμε την δυνατότητα και να λέμε και ένα ευχαριστώ στην Κυβέρνηση, αλλά και σε όλους για αυτά τα οποία μας επιτρέπουν να κάνουμε. Το ό,τι είμαστε εδώ, είναι δόξα θεού και ευλογία, που μας την δίνουν οι άνθρωποι και δεν μας το απαγορεύουν», έψαλε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger