Home » , » Η επαγγελματική στροφή ενός πρώην Υφυπουργού

Η επαγγελματική στροφή ενός πρώην Υφυπουργού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 | 7:43 μ.μ.

Οχι δεν είναι άξιο σχολιασμού ότι τα αστικά κόμματα περιλαμβάνουν στα ψηφοδέλτια τους κάθε "αναγνωρίσουμε" σούργελο, προς άγρα ψήφων. 

Το προβληματικό, -αλλά εύκολα εξηγήσιμο-, είναι ότι το "σοφό" εκλογικό σώμα, τους δείχνει την προτίμησή του, όπως στην περίπτωση του τύπου, τον οποίο ο Τσίπρας σαν πρωθυπουργός θεώρησε κατάλληλο να αναλάβει Υφυπουργός Εργασίας, και Κοινωνικής Ασφάλισης. 

Μιλάμε για τον τρισμέγιστο πολιτικό άντρα Παύλο Χαϊκάλη (αυτός ντε ο φοροφυγάς που εντόπισε ο ΣΔΟΕ, ο τύπος που κραύγαζε από το βήμα της βουλής το ρατσιστικό σύνθημα "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι" κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών). 

Αναφερόμαστε στο ίδιο πρόσωπο το οποίο έχει αυτοχαρακτηριστεί "άνδρας παλαιάς κοπής", έχει κατηγορηθεί για μια σειρά σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών, ενώ καταφεύγει στην αστρολογία για να πάρει απάντηση αν υπάρχει «αδικία στο σύμπαν, τη γη και τους πλανήτες», όπως έχει δηλώσει. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι εμπιστεύεται τυφλά έναν γκουρού και «εισηγητή μιας ιδιότυπης μεταφυσικής», τον Ιωάννη Τσάτσαρη και κάποιον αστρολόγο ονόματι Παναγιωτόπουλο.

Ερέθισμα για να παραθέσουμε τα παραπάνω είναι γιατί τυχαία συναντήσαμε την είδηση που παραθέτουμε στην εικόνα. Το θέμα μας φυσικά δεν είναι ο όποιος Χαϊκάλης. Το αναφέρουμε σαν μια χαρακτηριστική περίπτωση για το διαμορφώνεται η λεγόμενη ατομική και κατά συνέπεια η μαζική συνείδηση η οποία έχει αντανάκλαση στην εκλογική βούληση των ψηφοφόρων. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Ιανουαρίου 2022 στις 9:45 π.μ.

Σαν το Χαικαλη και πολλους αλλους σαν αυτον ειχε και εξακολουθει να εχει στις ταξεις του το μορφωμα του ΣΥΡΙΖΑ που ανελαβε να μας κυβερνησει το 2015
Τι ντοπη και τι αυταπατη ηταν αυτη που εμελλε να ζησει ο φτωχος ελληνας απ αυτη τη διακυβερνηση Και σαν να μην εφταναν ολα τ αλλα λιγο πριν το φυγεμο του του φορεσε κι ενα ``ζεστο ζεστο`` μνημονιο ενω προετοιμασε και μελετησε
με προσοχη ενα σατανικο σχεδιο ερχομου της λαομισητης Δεξιας

8 Ιανουαρίου 2022 στις 10:08 π.μ.

Ηταν κ υπουργος της πρωτης φορας αριστερα τρομαρα του.Τι σουργελα περιμενουμε να μας σωσουν...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger