Home » , » Οι εξουσιαστές είναι πανικόβλητοι, ηλίθιοι ή και τα δυο;

Οι εξουσιαστές είναι πανικόβλητοι, ηλίθιοι ή και τα δυο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | 12:04 π.μ.


Δεν φανταζόμαστε ακόμα κανένας/ια να έχει την αυταπάτη ότι στην χώρα μας έχουμε μια τυπική αστική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα;

Η νεοδημοκρατική "κανονικότητα" έχει κάνει σμπαράλια αυτό το αφήγημα. Εχουμε μπει σε πιο σκοτεινές εποχές. Και το διαπιστώνουμε καθημερινά αυτό, με τις "επιδόσεις" που έχει η υπόγα του Μαξίμου. Αυτή την φορά θύμα είναι ο σύντροφος δημοσιογράφος Χρήστος Ανβραμίδης, με το twitter να του κλείνει τον λογαριασμό που διατηρούσε σ' αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εμείς πάντως αναρωτιόμαστε: Οι εξουσιαστές είναι πανικόβλητοι, ηλίθιοι ή και τα δυο; Η ποινική δίωξη σήμερα σε βάρος του Κ. Βαξεβάνη το μόνο αποτέλεσμα που είχε είναι να ξαναρθεί στην επιφάνεια η εμπλοκή πολιτικών προσώπων και καθεστωτικών δημοσιολόγων στο σκάνδαλο Novartis. Η φίμωση τώρα του Χρ. Αβραμίδη το μόνο που κατάφερε είναι να ξαναδείξει το αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης των "αρίστων". 

Τι διάολο; Ούτε τα αυτονόητα δεν μπορεί να αντιληφθεί το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιανουαρίου 2022 στις 5:50 μ.μ.

Για να αποκτησουμε δικαιωματα και λιγες ελευθεριες σ' αυτην την χωρα, πρεπει να γινουμε παιδεραστες, ναρκεμποροι, ΜΓΔ, ΑΡΔ, παπαδες...Το ελαχιστο ζητουμενο: απλα μελη μαφιοζικης συμμοριας. ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger