Home » , » Ν’ αγιάσουν τα χέρια τους.

Ν’ αγιάσουν τα χέρια τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 | 11:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ν’ αγιάσουν τα χέρια τους. Όπως και τα πόδια τους αν έδωσαν κλωτσιές στον παιδεραστή τοκογλύφο.

Δεν καταδικάζω καμία βία, όταν είναι να τιμωρηθούν καθάρματα που κάνουν κακό σε μικρά παιδιά ενώ το κωλοχανείο μας τους ανταμείβει σε θέσεις εξουσίας, απ’ όπου μπορούν να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση.

Αν ήταν κάποιο λούμπεν καθίκι που βίαζε παιδάκια, θα ήταν τώρα η γκόμενα των ισοβιτών. Όμως το κομματόσκυλο της ΝΔ βραβεύτηκε από τους εγκληματίες που κυβερνάν.

Έχουν δίκιο όσοι λένε πως μαζεύτηκαν πολλοί παιδεραστές στη ΝΔ. Εδώ πρέπει να αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί τόσοι βιαστές ανηλίκων μαζεμένοι;

Να απαντήσω στους γαλάζιους μαλάκες που έσπασαν να υπερασπιστούν πάλι ένα παιδεραστή τοκογλύφο.

Αν υπήρχε δικαιοσύνη, ο εγκληματίας θα ήταν φυλακή και κανένας δε θα είχε λόγο να τον δείρει, αφού η τιμωρία θα ήταν θέμα των δικαστών. Τότε ναι, θα καταδίκαζα την πράξη. Όταν όμως δήμιοι, φονιάδες, μαφιόζοι, ανώμαλα φασισταριά, όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθερα, αλλά και ανταμείβονται, τι να κάνει ο κόσμος;

Φοβόνται για τις διαρρήξεις, το ότι έχουν βιάσει παιδάκια δεν τους νοιάζει, γιατί είναι μέλη του κόμματος! Η ΝΔ αυξάνει την εγκληματικότητα και τη βία. Βία των μπάτσων, των παρακρατικών, του κάθε αλήτη νεοδημοκράτη, που βασισμένος στις πλάτες των κηφήνων εγκληματεί.

Το ξαναλέω, καλά του έκαναν. Ν’ αγιάσουν τα χέρια τους. Ο κόσμος θα πάρει τελικά το νόμο στα χέρια του, αφού δεν υπάρχει κράτος αλλά παρακρατική συμμορία εγκληματιών.

Το site μας αποκαλύπτει πως ήξεραν από 2018 τι κουμάσι ήταν αλλά «το επιτελικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη όχι απλώς δεν τον έθεσε σε διαθεσιμότητα άλλα διορίστηκε στη διοίκηση των α) Κέντρο Μελετών Ασφαλείας στο Υπ. Δημόσιας Τάξης από τον Μ. Χρυσοχοϊδη και β) στο Πράσινο Ταμείο από τον Κ. Χατζηδάκη».

Να σχολιάσω τώρα την ανακοίνωση του ΚΚΕ. Θα γίνω λιγάκι αιρετικός, ελπίζω να με συγχωρέσουν οι καλοί σύντροφοι.

«Η εμπλοκή του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ σε σοβαρές ποινικές ή άλλες υποθέσεις, δεν δικαιολογεί πράξεις & ενέργειες, που αξιοποιούνται για να επανέλθουν και να νομιμοποιηθούν διάφορα σχέδια καταστολής μέσα στα πανεπιστήμια».

Πρέπει να πω πως σα γενική τοποθέτηση είναι ολόσωστη. Όπως επίσης και το γεγονός πως οι φασίστες που κυβερνάν βρήκαν αφορμή για να μιλήσουν για Πανεπιστημιακή αστυνομία.

Δίκιο έχετε σύντροφοι, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει αυτοδικία, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο τύπος δεν οδηγούνταν στη δικαιοσύνη. Πήρε προαγωγή, δίδασκε σε φοιτητές! Τι γίνεται όταν η αστική δικαιοσύνη αθωώνει δήμιους κι εγκληματίες;

Επίσης, αγαπητοί σύντροφοι, η ΝΔ έχει σκοπό να βάλει μπάτσους στις σχολές, δουλειά των οποίων είναι να τρομοκρατούν φοιτητές και να προστατεύουν τέτοιους εγκληματίες. Δεν έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει τέτοια περιστατικά. Ίσα - ίσα αυτό δίνει θάρρος στους φοιτητές. Και πάλι μπράβο τους. Να μη πείραζε παιδάκια, να μην τον δείρουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger