Home » , , » Η ξεχασμένη εμπλοκή του Χατζηνικολάου, στο σκάνδαλο Novartis. με αφορμή την συνέντευξη που πήρε ο "έγκριτος" από τον Μητσοτάκη

Η ξεχασμένη εμπλοκή του Χατζηνικολάου, στο σκάνδαλο Novartis. με αφορμή την συνέντευξη που πήρε ο "έγκριτος" από τον Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 | 11:00 π.μ.

Κοίτα κάποιες συμπτώσεις!!! Πέρυσι ακριβώς τέτοια μέρα είχαμε την ανάρτηση που βλέπετε στον τίτλο του κειμένου! Νομίζουμε ότι δεν θα υπήρχε ποιο κατάλληλος χρόνος να την επαναφέρουμε! 

Πριν απ' αυτό όμως θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε το χάσταγκ  #EnwpiosEnwpiw. Θα σας φτιάξουν την διάθεση, οι ευρηματικές ατάκες και το "λούσιμο" που δέχεται ο Χατζηνικολάου. Ούτε τα πιο κραγμένα κυβερνητικά παπαγαλάκια του Σκάι δεν έχουν δεχθεί τέτοιο χλευασμό και απαξίωση! 

(Φίλος μας εκδήλωσε την πρόθεσή του να στείλει σήμερα μήνυμα στην ραδιοφωνική εκπομπή Νίκου Μπογιόπουλου στον ρ/σ Real fm και να ζητήσει από τον δημοσιογράφο να τοποθετηθεί για την συνέντευξη).

Ας δούμε, λοιπόν, τι γράφαμε σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο για την εμπλοκή του Χατζηνικολάου στο τεράστιο σκάνδαλο της Novartis (Να θυμίσουμε ότι η φαρμακοβιομηχανία εξακολουθεί να κάνει μπίζνες στην Ελλάδα και αν και έχει μειώσει το προσωπικό της σήμερα απασχολεί γύρω στα 300 άτομα. Ποιο αναλυτικά όμως γι' αυτό θα γράψουμε κάποια άλλη φορά):    

Διαχρονικά έχουμε αστική δικτατορία, αλλά μέχρι τώρα οι εξουσιαστές επικαλούμενοι την εδραίωση και τα αποτελέσματα του κοινοβουλευτικού κρετινισμού επικαλούνταν την λαϊκή νομιμοποίηση. (Θα σας προτείναμε να διαβάσετε το καταπληκτικό βιβλίο του Γιώργου Ρούση "Ο μύθος της Ελεύθερης βούλησης της πλειοψηφίας", όπου και  αποδομείται τεκμηριωμένα αυτή η ψευδαίσθηση που υπάρχει ). 

Σήμερα επί εποχής "Μητσοτακικής, Λουδοβίκιας απολυταρχίας", αυτό αρχίζει να γίνεται πλατιά κατανοητό.  

Προσέξτε ένα γεγονός που σκόπιμα πέρασε εντελώς απαρατήρητο από τους δημοσιολόγους, αλλά και από τα συνδικαλιστικά όργανα των δικαστών. Μιλάμε για το ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger