Home » , » Η "ποιότητα" των αστικών κομμάτων εξουσίας μέσα από ένα 18λεπτο ηχητικό της "Ελληνοφρένειας".

Η "ποιότητα" των αστικών κομμάτων εξουσίας μέσα από ένα 18λεπτο ηχητικό της "Ελληνοφρένειας".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 | 3:36 μ.μ.

Αξίζει, πραγματικά, να αφιερώσετε 18 λεπτά για να παρακολουθήσετε το παρακάτω ηχητικό. Είναι από την σημερινή "Ελληνοφρένεια". 
Οι παραγωγοί της ραδιοφωνικής εκπομπής, με την βοήθεια του πολύτιμου αρχείου που διαθέτουν, κάνουν μια αναδρομή στην πρόσφατη πολιτική ιστορία μας.
 Ξεκινούν από την πρωθυπουργία του "Βούδα της Ραφήνας" Κώστα Καραμανλή. και τα όσα συνέβησαν με τις φονικές καταστροφές στην Ηλεία το 2007 και καταλήγουν στις πρόσφατες αποκαλύψεις με πρωταγωνιστές  τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, Λιβανού, Δούκα και Γεωργαντά.

Τα παιδιά της "Εληνοφρένειας", είναι από τους ελάχιστους δημοσιολόγους που υπάρχουν στα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι οποίοι λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Οτι δηλαδή σήμερα στην κυβερνητική εξουσία βρίσκεται μια καραμπινάτη δεξιά που αποτελείται από ιδεολογικούς απογόνους των "λαδέμπορων της κατοχής". Οτι είναι απατεώνες, ξετσίπωτοι και στο DNA τους παραμένουν ίδιοι και απαράλλακτοι εδώ και 80 χρόνια, παρά τα λίφτινγκ που προσπαθούν να κάνουν. Οι αξίες αυτής της παράταξης δεν είναι άλλες παρά οι ρεμούλες, οι αρπαχτές και οι δοσοληψίες υπογραμμίζει πολύ σωστά, στο παρακάτω ηχητικό ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Μπορεί να θεωρηθεί και σαν άσκηση μνήμης για την "ποιότητα" των αστικών κομμάτων εξουσίας, τα γεγονότα που ανασύρουν απ' το αρχείο τους και μας παραθέτουν στο ηχητικό οι συντελεστές της ¨Ελληνοφρένειας".

Τα εύσημα μας σε Θύμιο και Αποστόλη για το δημιούργημά τους:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger