Home » , » 25.001 θάνατοι από τον ιό, αλλά εμείς πανηγυρίζουμε

25.001 θάνατοι από τον ιό, αλλά εμείς πανηγυρίζουμε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 | 10:27 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

25.001 θάνατοι από τον ιό, αλλά εμείς πανηγυρίζουμε γιατί τελειώνει η πανδημία. Γιατί τελειώνει η πανδημία; Πως είναι δυνατόν με 20.000 κρούσματα τη μέρα, με τόσους νεκρούς καθημερινά; Γιατί όπου να ’ναι έρχονται τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα. Όπως πέρυσι και πρόπερσι, ιός και τουρισμός δεν πάνε μαζί. Έ – ε – έρχονται! Βέβαια κάτσε να δούμε πόσοι θα έρθουν, να γίνει ταμείο, κι έπειτα το ρίχνουμε στο χορό και τα πανηγύρια.

Αυτές τις μέρες πάνε να γίνουμε επιτέλους Ιταλία. Την έχουμε περάσει τον τελευταίο καιρό στους ημερησίους θανάτους. 278 θάνατοι οι Ιταλοί με εξαπλάσιο πληθυσμό 84, εμείς. 5 αυτοί, 8 εμείς. Όπου να ’ναι θα την περάσουμε και στο σύνολο. 2.418 νεκρούς ανά 1.000.000, τριπλάσιοι (και βάλε) από το μέσο όρο των άλλων κρατών! Είναι επειδή σωθήκαμε! 320% η ΝΔ! Αλλά εκλογές δεν τολμά να κάνει. Ο πληθωρισμός θα βγει πρώτο κόμμα. Τώρα είναι στο 6,2%, αλλά έχει ρεύμα.

Θα πει κάποιος που δεν ξέρει από Μητσοτάκη. «Μα πήραμε μέτρα με πολύ λιγότερα κρούσματα και νεκρούς και τα άρουμε τώρα με περισσότερους»;

Φυσικά! Γιατί τι σχέση έχουν τα μέτρα που πάρθηκαν με τον ιό; Τα μέτρα δεν τα πήραν για να πολεμήσουν τον ιό, αλλά τον απεργό, τον εργαζόμενο, το φοιτητή. Εμάς ήθελαν να περιορίζουν. Τώρα που έρχονται τουρίστες, μας βγάζουν από την απομόνωση. Έχουμε επισκεπτήριο.

Αν ήθελαν να πάρουν μέτρα για τον ιό, διόριζαν γιατρούς. Αυτοί πήραν μπάτσους.

Θα έδιναν τα μονοκλωνικά που σώζουν ζωές. Αυτοί έβαλαν πρόστιμα.

Θα είχαν φτιάξει ΜΕΘ. Αγόρασαν Rafale, γιατί οι Γαλλικές μίζες είναι άλλης κλάσης. Σα τη σαμπάνια.

Ποιος σας είπε πως τα μέτρα έγιναν για τον ιό; Είχαν και στην Κατοχή ή στη Χούντα κορονοϊό κι απαγόρευαν την κυκλοφορία;

Ή μήπως έχει αυτιά ο ιός κι όπου ακούει μουσική ορμάει; Αμ το άλλο; Με τους όρθιους και τους καθιστούς; Που για να είσαι σωστός πρέπει να μπαίνεις και να βγαίνεις στο μαγαζί μπουσουλώντας! Χώρια το ωράριο. Στις εννέα δεν κολλάει μα στις μία κολυμπάει!

Να έβγαινε άλλη κυβέρνηση, που δεν είχε συμφωνήσει κάτω από τραπέζι διορισμούς, να έλεγε στους παπάδες «αλλάξτε την ώρα της Ανάστασης»! Την ίδια στιγμή θα κήρυτταν Ιερό Πόλεμο!

Οπότε φυσικά χαίρομαι που αίρονται κάποια μέτρα. Αλλά δεν αρκεί. Τα άδικα πρόστιμα παραμένουν. Είμαι ανεμβολίαστος, αν και έκανα δυο δόσεις! Μόνο στην εποχή μας αυτός ο παραλογισμός.

Από Σεπτέμβρη θα είμαστε όλοι ανεμβολίαστοι. Όλοι! Γιατί θα έρθουν νέα εμβόλια. Που σημαίνει αυτό που λέγαμε. Τα εμβόλια δεν είναι ικανοποιητικά. Όμως, αν και κολλάνε όλοι, «εμβολιασμένοι» κι ανεμβολίαστοι, οι διώξεις κατά των ανεμβολίαστων συνεχίζονται!

Μητσοτάκη «GFY» λέει η πλειοψηφία. Όταν θα έρθει η ώρα, θα τιμωρηθείς για την καταστροφή.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Φεβρουαρίου 2022 στις 7:54 μ.μ.

"Οπότε φυσικά χαίρομαι που αίρονται κάποια μέτρα."

Ωραία άμα χαίρεσαι τότε μην απορείς που έχουμε και θα έχουμε τόσους θανάτους κάθε μέρα. Άντε γιατί έχει παραγίνει έχετε υποταχτεί στην κυβερνητική πολιτική της ανο(η)σίας της αγέλης και μας το παίζετε και...αντιστασιακοί τρομάρα σας. Τι υποκρισία είναι αυτή που βγάζετε δύο χρόνια τώρα έλεος πια. Ας τα ανοίξουν όλα λοιπόν μέχρι την άνοιξη και ας μετράμε και 80 τόσους νεκρούς κάθε μέρα αφού το θέλετε όλοι σας θα κρύβουν και κρούσματα και νεκρούς και θα μας παρουσιάζουν μία "ομαλότητα" μέχρι να ξεσπάσει νέο κύμα και εκεί θα φωνάζετε πάλι.

Εμβολιασμένοι δεν είμαστε, χαλαρώνουν τα μέτρα και οι περιορισμοί αλλά από την άλλη γκρινιάζουμε ότι έχουμε νεκρούς και γεμάτα νοσοκομεία. Όχι άλλη υποκρισία φτάνει πια ας βγούμε σαν λαός καλύτερα να πούμε έξω από τα δόντια ότι αποδεχόμαστε τον ΆΔΙΚΟ χαμό 80-90-100 συμπολιτών μας κάθε μέρα αρκεί να μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα ό,τι θέλουμε χωρίς μέτρα, χωρίς περιορισμούς, χωρίς εμβόλια, χωρίς τίποτα παρά αυτό που συμβαίνει τώρα. Όποιος θέλει να κυκλοφορεί έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα δεν μπορεί να μιλάει για νεκρούς, για γεμάτα νοσοκομεία και αρρώστους.

WELCOME TO THE TWILIGHT ZONE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=G11AhAIf18A

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger