Home » , » Επέστρεψαν τα ναζιστικά ζόμπι.

Επέστρεψαν τα ναζιστικά ζόμπι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 | 11:56 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, έδωσε σήμερα οδηγίες να ανασταλεί οποιαδήποτε υλοποίηση, συνεργασία, προγραμματισμός ή συζήτηση εκδηλώσεων με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς.

Σημειώνεται ότι η ήδη αναβληθείσα εκδήλωση του Gala Όπερας που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ακυρώνεται, όπως και η μετάδοση της παράστασης «Η Λίμνη των Κύκνων», στο πλαίσιο του κύκλου The Bolshoi Ballet Live from Moscow, την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών».

Πρώτα από όλα η Τσιμεντώνη δεν είναι Υπουργός Πολιτισμού. Υπουργός Διώξεων ναι. Ουγκανισμού και Βλακείας επίσης. Φτάσαμε στο σημείο οτιδήποτε Ρωσικό να θεωρείται εχθρικό! Όπως στη χούντα.

Δεν είναι οι μόνοι. Οι ναζί στην Ουκρανία δολοφονούν τους πολίτες τους, δήθεν ψάχνοντας για σαμποτέρ, λες και δεν έχουν οι Ρώσοι δορυφόρους και αεροσκάφη να δουν που βρίσκονται οι δυνάμεις τους, ή οβίδες και βόμβες για να κάνουν ζημιά. Αφορμές ψάχνουν να συνεχίσουν τη γενοκτονία όσων δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Το ίδιο τα καθάρματα του ΝΑΤΟ που δαιμονοποιούν τους Ρώσους παρόλο που οι ίδιοι έκαναν και κάνουν τρις χειρότερα. Τι να πούμε σε ηλίθιους και τι να πούμε σε ναζί εγκληματίες;

Θα στείλουμε αεροπλάνα να σκοτώσουν τους κακούς Ρώσους. Για να μας βοηθήσουν οι σύμμαχοι! Αυτές τις ανοησίες τις ακούμε από τον πόλεμο της Κορέας. Είχαμε πάει να βοηθήσουμε τις ΗΠΑ «για να βοηθήσουν κι αυτοί μετά αν μας επιτίθονταν οι Τούρκοι»! Και τι έγινε το 1974; Μας πήραν τη μισή Κύπρο, γιατί κάποιοι δεξιοί προδότες έκαναν το πραξικόπημα κι έδωσαν αφορμή.

Οι ναζί μετά το Β’ Παγκόσμιο κρύβονταν όσο υπήρχε Σοβιετική Ένωση στα αστικά κόμματα της Δύσης. Ήταν αρκετά οργανωμένοι και υπομονετικοί. Φρόντιζαν να πάρουν τις καίριες θέσεις και περίμεναν. Τώρα πήραν ξανά την εξουσία και πάνε να αιματοκυλήσουν πάλι τον κόσμο.

Πίσω στο δικό μας ηλίθιο ακροδεξιό απολίθωμα. Τι να πει κι ο κόσμος;

«Όπως το πάει η Μενδώνη θ αγοράζουμε Τσέχωφ και θα τον διπλώνουμε μέσα σε βιβλίο της Μαντά για να μη μας δουν».

«Σιγά μην ανεχτούμε εμείς οι Ελληνάρες, να έρχονται κάτι Ρώσοι, κάτι μπαλέτα Μπολσόι που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και να γεμίζουν τις λίμνες μας με κύκνους».

«Η ακύρωση της ''Λίμνης των Κύκνων'' από τη Μενδώνη επειδή Τσαικόφσκι - Ρώσος ξεπερνάει τα όρια του τρολλ

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι αυτή πήρε την απόφαση, αλλά και το ότι δε βρέθηκε ένας να τη νουθετήσει. Δρόμο»

«Έχω κρύψει Τολστόι κάτω από Καθημερινή και πάω στο υπόγειο να ακούσω Προκόφιεφ στην Ντόιτσε Βέλε».

Ακριβώς τα ίδια έκαναν στην προηγούμενη χούντα. Λίγο πριν πουλήσουν την Κύπρο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Μαρτίου 2022 στις 12:14 π.μ.

Πολλοί λένε ότι ο Μακαρθισμός φαντάζει νηπιαγωγείο μπροστά σ'αυτα που συμβαίνουν τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger