Home » , » Του "αδιευκρίνιστου ποσού το κάγκελο" - Το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Αβραμόπουλος, το ΚΕΠ, σήμαινε Κίνημα Ευεργέτιδας Πεθεράς; (Βίντεο)

Του "αδιευκρίνιστου ποσού το κάγκελο" - Το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Αβραμόπουλος, το ΚΕΠ, σήμαινε Κίνημα Ευεργέτιδας Πεθεράς; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 | 7:35 μ.μ.

Το παρακάτω βίντεο το απαλλοτριώσαμε από χρήστη του twitter Ιερώνυμος boss και σας το παραθέτουμε. Σ' αυτό παρακολουθούμε τον ακροδεξιό, υπερπατριώτη -αυτά πάντα πάνε μαζί-  Δημήτρη Μαρκόπουλο να προσπαθεί να απαξιώσει το "αδιευκρίνιστο ποσό" του βρέθηκε στο λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλο, ελεγχόμενου για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Novartis με την γνωστή κατάληξη.

Γι' αυτόν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο απ' την προσήλωση του στην υπεράσπιση των χρηστών ηθών, όταν ζητούσε να κληθούν σε απολογία υπάλληλοι της ΕΡΤ γιατί επέτρεψαν να ακουστεί ο τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος, στο δημιούργημα του «Είμαι κουκουλοφόρος», και για ρήση του ότι δεν πειράζει "Αν τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες", 

Τώρα θα πείτε έχει δίκιο ο νεοδημοκράτης βουλευτής. Τι είναι 100.000 που έδωσε η πεθερά του στν Αβραμόπουλο. Αυτός στο πόθεν έσχες του δήλωσε ότι έχει λάβει "δωρεές"  225.000 ευρώ  χωρίς καν να διευκρινίζεται στη δήλωση ούτε ποιος του τα έδωσε. Εξάλου ο Δ. Μαρκόπουλος είχε (έχει;) ιδιαίτερες σχέσεις με την Novartis.

Ιδιαίτερα πάντως μας άρεσε σχόλιο που ακολούθησε μετά την ανάρτηση του βίντεο: "Το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Αβραμόπουλος, το ΚΕΠ, σήμαινε Κίνημα Ευεργέτιδας Πεθεράς";

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger