Home » , » Γιατί πρέπει να κάνουμε περισσότερο σεξ.

Γιατί πρέπει να κάνουμε περισσότερο σεξ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάντε σεξ. Παντού και με όσο το δυνατό περισσότερους συναινούντες ενήλικες. Στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στο ντους, στις πυλωτές. Οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα και με όλους, όσους θέλουν να συμμετέχουν. Σεξ με κάθε εθνικότητα, φύλο, φυλή, θρησκεία. Σεξ μπας και κοπεί η μαλακία…

Αν ακούσουμε τους φίλους του Πούτιν, οι Ρώσοι κάνουν περίπατο. Έχουν καταλάβει ήδη τη μισή Ουκρανία. Αν ακούσουμε τους άλλους, τους φίλους των ΗΠΑ, οι Ουκρανοί έχουν αποκρούσει τους εισβολείς.

Όπως σε κάθε πόλεμο η αλήθεια βιάζεται από όλα τα καθίκια ταυτόχρονα. Ο μόνος πόλεμος που δέχομαι να πολεμήσω είναι ο Ταξικός. Για κάθε άλλον ισχύει το «κάντε έρωτα όχι πόλεμο». Λέω στους πολεμοχαρείς να πάνε να συνουσιαστούν. Όλοι! Μπας και ξελαμπικάρουν.

Τσερνομπίλ. 1986, πριν 36 χρόνια. Θυμάμαι πως έκαναν εδώ μόλις είχαν ακούσει για το ατύχημα. Έγινε στα σούπερ μάρκετ της εκδιδόμενης το κιγκλίδωμα! Μέχρι και επιθεώρηση έκαναν. Για τη Φουκουσίμα, που είναι πολύ χειροτέρα, τσιμουδιά.

Πολέμησα τότε στο Σούπερ Μάρκετ για το τελευταίο Νουνού! Είμαι βετεράνος εγώ.

Γκορμπατσόφ ήταν τότε, μαλάκας, τι περίμενες;

Σε κάθε κίνδυνο το ίδιο. 1987. «Το έπος του εβαπορέ»!

Ξέρει ο κόσμος. Τι έγινε μόλις έπεσαν οι πρώτες βόμβες; Πήγαν τράπεζα, δεν βρήκαν τίποτα, πήγαν στα μαγαζιά, πάλι τίποτα, πήγαν να την κοπανήσουν, έπεσαν σε μποτιλιάρισμα! Καλά έκαναν, αλλά άργησαν. Αυτά τα κάνεις πριν.

Μάλιστα οι πλούσιοι τα κάνουν από την αρχή. Τα λεφτά δεν είναι στις χώρες τους. Να γίνει τίποτε, να φτωχύνουν; «Σε μαγικά νησιά θέλω να βρεθούμε…» που λέει και το τραγούδι. Εκεί τα έχουν. Ασφαλή κι αδιευκρίνιστα. Δεν εισβάλει ούτε εχθρός εκεί, ούτε κυρώσεις.

Πείτε μου έναν δισεκατομμυριούχο που πολέμησε στο μέτωπο. Πείτε έναν που υπηρέτησε σε στρατό. Εκτός αν πήγε στα σύνορα του σαλονιού του.

Οι φτωχοί πάντα την πληρώνουν. Σκοπός είναι να αυξηθεί κι άλλο το ρεύμα;

Ξέρετε τι λένε; Δεν είναι σοφό να κάνεις Οικονομία στο ρεύμα, αν το αποτέλεσμα είναι αγόρι ή κορίτσι! Φανταστείτε να είναι δίδυμα! Είπαμε, τα παιδιά είναι ευτυχία, αλλά όταν έχουν να φάνε. Γι αυτό πάντα με προφυλάξεις. Με προφυλάξεις και στο σκοτάδι και στο φως. Ειδικά στο φως, μη μας στοιχίσει, ο κούκος αηδόνι και πάθουμε έμφραγμα.

Εμείς είμαστε ο εχθρός τους καρδιά μου. Εμείς. Εμάς θέλουν να μαδήσουν. Άσχετα με ποια μεριά θα έχει τους περισσότερους νεκρούς, γιατί αυτό είναι το μόνο σίγουρο, οι νεκροί και οι καταστροφές, εμείς θα τα πληρώσουμε όλα. Θάνατο καταστροφή και λεηλασία. Αυτό που ήθελαν το έκαναν.

Γιατί μας δίχασαν. 1986. Σοβιετικοί από Ουκρανία και Ρωσία αγωνίζονταν μαζί να κλείσουν τη διαρροή των ραδιενεργών υλικών. Σήμερα σκοτώνονται! Γι αυτό θέλουν το Στάλιν. Γιατί είχαν Ειρήνη, Πρόοδο, Ευημερία. Μην κοιτάτε μετά που ήρθαν οι άχρηστοι σαν το Γκορμπατσόφ.

Κάντε σεξ. Θα δείτε τον άλλο αλλιώς. Σεξ μπας και κοπεί η μαλακία. Γλυτώσαμε από τον ιό και θα αρχίσουμε πάλι τα ίδια; Πάλι;!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger