Home » , , » Όλοι και όλες στο Πανεργατικό συλλαλητήριο

Όλοι και όλες στο Πανεργατικό συλλαλητήριο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 | 10:00 π.μ.

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

Όλοι και όλες στο Πανεργατικό συλλαλητήριο στις 26 Φλεβάρη στις 12:00 στο Σύνταγμα

Η δομική κρίση του συστήματος που επιταχύνθηκε με την πανδημία του Covid-19 έχει σαν αποτέλεσμα να διεξάγεται μια σκληρή επίθεση απέναντι στις συνδικαλιστικές-εργατικές -λαϊκές ελευθερίες, απέναντι σε δικαιώματα και κατακτήσεις.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου Χατζηδάκη συμπυκνώνει την ανώτερη μορφή αυτής της επίθεσης διεθνούς και ντόπιου κεφαλαίου απέναντι στην εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία.

Σε συνδυασμό με την συνολική επίθεση απέναντι στην υγεία του εργαζόμενου λαού και στον μισθό μέσα από την τεράστια ακρίβεια, οδηγούνται τα λαϊκά στρώματα με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση.

Ο νικηφόρος αγώνας της E-food και των λιμενεργατών της Cosco,ο εργατικός αγώνας που αναπτύσσεται στην Larco για να μην ξεσπιτωθούν οι εργάτες και οι οικογένειες τους και για να παραμείνει ανοιχτή, ο μαχητικός ταξικός αγώνας των εργατών του εργοστασίου της Energean στην Καβάλα αποδεικνύουν πως η οργανωμένη και ενωμένη εργατιά μπορεί και πρέπει να γίνει εφιάλτης του συστήματος.

Αποτελεί αναγκαιότητα να συγκροτηθεί παλλαϊκό-πανεργατικό κίνημα που να αγωνιστεί για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας και της αξιοπρέπειας του λαού, για μισθούς στο ύψος των αναγκών μας.

Αποτελεί αναγκαιότητα το σύνολο των δυνάμεων του εργατικού-λαϊκού κινήματος, σωματεία, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες γειτονιάς να συγκροτηθούν σε πανεργατική-παλλαϊκή κατεύθυνση για να ανατραπεί το αντεργατικό έκτρωμα του Χατζηδάκη.

Καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο στις 12:00 στο Σύνταγμα.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΤΑΞΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου» 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger