Home » , » Τι τραβάνε από τους ομοϊδεάτες τους και κάποιες "δεξιές ντουντούκες" ...

Τι τραβάνε από τους ομοϊδεάτες τους και κάποιες "δεξιές ντουντούκες" ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 | 10:58 μ.μ.


Πολύ το απολαμβάνουμε που αυτές τις μέρες τα γαλάζια τρολ έχουν πάθει ταράκουλο και δεν βάζουν στο στόχαστρο τους κανέναν "αναρχοάπλυτο" και Συριζαίο, αλλά ομοϊδεάτες τους.

 Από την άλλη αιφνιδιαζόμαστε τι είδους φλασιές είναι αυτές που παίρνουν κάτι άτομα που τα γνωρίζουμε σαν δεξιές ντουντούκες.

Πριν λίγες μέρες ήταν ο Τάσος Τέλογλου, που δέχτηκε τα ομαδικά πυρά από τον δεξιό διαδικτυακό "στρατό" όταν τόλμησε να γράψει στον λογαριασμό του στο twitter ότι η εισαγόμενη από την Ελλάδα βενζίνη στην Κύπρο, πωλείται πολύ πιο φθηνά απ' ότι στην χώρα μας. 

Σήμερα η Μαριάννα Πυργιώτη, παιδί του κομματικού σωλήνα της Ν.Δ - για πολλά χρόνια στην κυριολεξία αργόμισθη, σιτιζόταν σαν αναπληρώτρια γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ και αργότερα σαν γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Καραμανλή- έγραψε για το τι αντίκρυσε όταν έφτασε στον τόπο καταγωγής της με τους ανθρώπους να έχουν πάθει ηλεκτροσόκ όταν τους ήρθαν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ. Μετά απ' αυτό, άκουσε τα "εξ αμάξης" από αρκετούς νεοδημοκράτες ακόλουθους της, που την κατηγορούν ότι παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ.

Α; παραθέσουμε και μια εκτίμηση που ακολούθησε την ανάρτηση της Μ. Πυργιώτη:

Ο κρότος από την πτώση της ΝΔ θα είναι ίδιος αν όχι μεγαλύτερος της πτώσης του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.

Ρεύμα, σούπερ μάρκετ, αδιευκρίνιστα πόσα, νεκροί πανδημίας, κάθε μέρα ένα σκάνδαλο, διαφθορά, ανεξήγητα μεγάλη σχέση κυβερνητικών με παιδεραστές - βιαστές - μαφιόζους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger