Home » , » Επαθε Κύρτσο ο Τέλογλου;

Επαθε Κύρτσο ο Τέλογλου;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 | 7:18 μ.μ.

Τι "φλασιά" είναι κι αυτή από τον Τέλογλου; Μας έχει αφήσει άφωνους,
Κι αυτό γιατί ο "μαλάκας δημοσιογράφος" όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο μακαρίτης Γ. Τράγκας, αποτελεί διαχρονικά ένα από τους πιο ¨σκληροπυρηνικούς" δεξιούς δημοσιολόγους. (Διαβάστε εδώ).

Μια επιφανειακή, εύκολη εξήγηση, μπορεί να είναι ότι η τοποθέτηση αυτή του Τέλογλου εντάσσετε στις αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της "δεξιάς πολυκατοικίας" με στελέχη της Ν.Δ να έχουν στοχοποιήσει τον Θόδωρο Σκυλακάκη και τον Αδωνη Γεωργιάδη, Δεν θα λέγαμε ότι μας ικανοποιεί αυτή η υπόθεση. Πιθανόν κάτι άλλο συμβαίνει το οποίο δεν μπορεί να αντιληφθούμε. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορούμε να θεωρήσουμε μια επιπολαιότητα το τουιτάρισμα αυτό του Τέλογλου, το οποίο στρέφεται ολοφάνερα εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής.

Θα δούμε αν θα έχει συνέχεια σ' αυτή την κατεύθυνση η σημερινή στάση του δημοσιογράφου -που ομολογουμένως μας αιφνιδίασε- και ίσως επανέλθουμε. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:46 π.μ.

Ο Τέλογλου δεν είναι κομματικος της ΝΔ ,είναι Γερμανόφιλος σκέτος.Για αυτο και ήταν ο εισηγητης στα πληρωμενα σεμιναρια σε Ελληνες δημοσιογραφους " πως να μιλαμε για την οικονομικη κρίση".Η τοποθετηση Χουλιαρακη πλάι στο Στουρναρα δειχνει οτι ο κουλης τελειωσε και αλλα σχηματα ψήνονται

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger