Home » , » Εκκλησιαστικές ειδήσεις

Εκκλησιαστικές ειδήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 | 10:27 μ.μ.

Φίλη αναγνώστρια και τακτική επιστολογράφος μας έχει επιλέξει μια περίεργη μορφή διασκέδασης. Οπως μας γράφει είναι στις "μαύρες" της και θέλει να "σκάσει ένα χαμόγελο" επισκέπτεται μια ιστοσελίδα η οποία απευθύνεται στους θρησκευόμενους συμπολίτες μας. 

Εμπλούτισε λοιπόν σήμερα τις γνώσεις της με τα παρακάτω.

 α) Εμαθε τις πέντε αιτίες για τις οποίες ο θεός επιτρέπει στον διάολο να στήνει παγίδες στους ανθρώπους 

β) Ενημερώθηκε για το κήρυγμα που έκανε ο "ταπεινός εργάτης του Ευαγγελίου", Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός. Αυτός ζητάει να παρέμβει η "Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας" διότι κάποιος ιερέας από το Αγρίνιο από τον άμβωνα της εκκλησίας "ασχολείται με την διαφήμιση γνωστού σαμπουάν επειδή μ' αυτό λούζονται και άνθρωποι με περίεργο και ύποπτο σεξουαλικό προσανατολισμό (το σεξ είναι από τα αγαπημένα θέματα του άμβωνα και της εξομολόγησης) .. Σύμφωνα με τον κώδικα ηθικής του εν λόγω ιερέα τα σαμπουάν δεν πρέπει να ναι για τύπους μαλλιών και επιδερμίδας αλλά βάσει των σεξουαλικών ορέξεων".

γ) Εκτός από τα συνηθισμένα "θαύματα", το σημερινό "ιερό" αστυνομικό δελτίο αναφέρει: "Δύο ιερωμένοι, ένας πρεσβύτερος και ένας αρχιμανδρίτης, καταδικάστηκαν σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή ενώ το δικαστήριο τους αναγνώρισε ελαφρυντικά μεταξύ αυτών του «σύννομου βίου» και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. ... Οι καταδικασθέντες – σύμφωνα με την δικογραφία- προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικο αγόρι, που σύμφωνα με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη η οποία παρουσιάστηκε στο δικαστήριο «είχε πνευματική αδυναμία και ανικανότητα να αντισταθεί στις πράξεις των κατηγορουμένων»".

Β.Κ: Διαμορφώσαμε το κείμενο της επιστολογράφου μας γιατί το συνδυάζει με παρόμοια είδηση που μας είχε στείλει και αυτά που "ψέλνει", με αποδέκτες τους "λειτουργούς του Υψίστου", δεν μπορεί να παρουσιαστούν σε δημόσιο κείμενο 😜  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger