Home » , » Ο Κύρτσος, ο Μητσοτάκης και οι μπίζνες της οικογένειας Γεραπετρίτη

Ο Κύρτσος, ο Μητσοτάκης και οι μπίζνες της οικογένειας Γεραπετρίτη

Από giorgis , Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 | 8:35 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Να γράψουμε κάποια πράγματα γιατί δεν έχουμε καμιά διάθεση να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. 

Παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, μια σειρά ιστοσελίδες αλλά και έντυπα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ  να κάνουν την αγιογραφία του Γ. Κύρτσου.
Προφανώς δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει παράσχει πολιτική στέγη σε ότι πιο φθαρμένο υπάρχει στην πολιτική μας ζωή. Αρκεί κανείς να δει τις τυχάρπαστες συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς, για να επιβεβαίωση την εκτίμησή μας.

Και φυσικά είναι απόλυτα αναμενόμενο να χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική του φαρέτρα τα επιχειρήματα που του δίνει στο "πιάτο" ο πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ., για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Απόλυτα θεμιτό, το ίδιο κάνουμε κι εμείς.
Δεν είναι όμως πολιτική αντίληψη "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μας". Ο Γ. Κύρτσος δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Είναι ένα καρά λαμόγιο, κάποιες φορές εκφράζοντας και ακροδεξιές απόψεις και αυτό το έχει δείξει όλη η επαγγελματική και πολιτική διαδρομή. (Για να μην επαναλαμβανόμαστε διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση).  

Από και και πέρα το ότι παρουσιάστηκαν δεκάδες γαλάζια τρολ και νεοδημοκράτες προσηλωμένοι στον κομματικό πατριωτισμό, για να ξεσκίσουν τον αποστάτη της παράταξης τους, ήταν αναμενόμενο. 

Εδώ όμως γίνεται αντιληπτό και στον πιο αδαή ότι παίζεται ένα σκληρό παρασκηνιακό παιχνίδι με εκβιασμούς, απειλές και τα σχετικά με την περίπτωση του Γ. Κύρτσου. 
Δεν μπορεί να εκτιμήσουμε το ακριβώς συμβαίνει. Το γεγονός είναι πάντως ότι ο πρώην βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος υποβάλλει στο μαρτύριο της σταγόνας τους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου. Το τι επιδιώκει είναι άγνωστο σε μας. Το ότι όμως βάζει στο στόχαστρο του τις μπίζνες της οικογένειας του υπουργού Επικρατείας Γεραπετρίτη, ενός ατόμου εξ' απορρήτων του Μητσοτάκη, δείχνει ότι το παιχνίδι χοντραίνει. 

Δεν θα μπορούσε κάποιοι κακόπιστοι, όπως εμείς π.χ., να στεφτούν ότι ο πρωθυπουργός παίρνει το "μερδικό" του για την "προσφορά" του να λαμβάνει ευρω-επιδοτήσεις και δημόσια έργα οι επιχειρήσεις Γεραπετρίτη;

Δικό μας χρέος είναι να αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία, ότι ένα τέτοιο σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι επόμενο να στελεχώνεται με ίδια "ποιότητας" άτομα. Πέρα απ' αυτό ουδέν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger